25/9/10

Οι ληστείες καλπάζουν

Στη Ν. Φιλαδέλφεια, οδός Θεσ-νίκης, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα λευκών ειδών και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη, (1) τσάντα που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, επιταγές και προσωπικά του έγγραφα. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένη δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Θουκυδίδου 22, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο έτοιμου φαγητού, χρηματικό ποσό και (3) κινητά τηλέφωνα. Δράστες αναζητούνται. Στις Αχαρνές, οδός Π. Μελά 128β,(2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ημεδαπό χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στη Ν. Ιωνία, οδός Κασταμονής, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο ημεδαπό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.500 €. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Πατησίων 125, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, Πλ. Δεξαμενής, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε θερινό σινεμά και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον ταμία χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.