25/12/10

Τους λήστεψαν... ενώ έτρωγαν

Πρόκειται για μία από τις θρασύτατες ληστείες που έχουμε ακούσει. Μια ληστεία που έγινε στο χωριό Σκουλικάδο, την ώρα που στο τραπέζι της κουζίνας βρισκόταν η μητέρα με τον γιο της. Οι δυο τους, μόλις είχαν αρχίσει να τρώνε και έβλεπαν τηλεόραση.

Την ίδια ώρα, οι 3 άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ξεκλείδωτο παράθυρο και ξαφνικά βρέθηκαν απέναντι από τους ενοίκους του σπιτιού, που δεν είχαν ακούσει το παραμικρό. Μετά το αρχικό σοκ, μάνα και γιος δεν αντιστάθηκαν. Οι δράστες όμως, ήταν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω.

Τους πλησίασαν και τους έδεσαν στις καρέκλες που καθόντουσαν. Στη συνέχεια, για να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να κινηθούν, έδεσαν τις καρέκλες στο τραπέζι! Τους απείλησαν πως αν φωνάξουν θα τους σκοτώσουν. Αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν σε όλα τα δωμάτια, να ανοίγουν συρτάρια και ντουλάπες και να ψάχνουν χρήματα και κοσμήματα.

Όπως είπαν τα θύματα στην αστυνομία, οι δράστες πήγαιναν με το πάσο τους! Έμπαιναν και ξαναέμπαιναν στο ίδιο δωμάτιο και έφυγαν από το σπίτι μετά από περίπου 5 λεπτά. Τους παράτησαν δεμένους και τους ζήτησαν σε έντονο ύφος να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία που έδωσαν τα δυο μέλη της οικογένειας, χωρίς ,μέχρις στιγμής, να έχει προκύψει κάτι νεότερο...

πηγή:http://www.dete.gr