1/3/11

Αυτός ο άγνωστος Αδαμόπουλος

Χασούρα και στον δικηγορικό σύλλογο καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε γραμμή για να στηριχθεί ο ηλικιωμένος Μεσσήνιος συμπατριώτης του Αδαμόπουλος [φωτο] που πέρασε στον Β’ γύρο μόλις για 40 ψήφους. Έτσι ο τρίτος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος βγήκε εκτός καθώς διέδιδαν πως είναι άνθρωπος της Ντόρας, επειδή εκείνη έπρεπε κάποιον να στηρίξει και στήριξε για κακή του τύχη, τον Μιχάλη. Ο αρεστός Ιωάννης Αδαμόπουλος που στον δεύτερο γύρο θα πάει για βρούβες είναι παντελώς άγνωστος δικηγόρος αφού επί Καραμανλή και επί πέντε περίπου χρόνια, διετέλεσε σε διάφορες θέσεις γενικού γραμματέα. Είναι δικηγόρος δηλαδή του κομματικού golden boys σωλήνα. Σε αντίθεση με τον Μιχάλη που εδώ και μια δεκαετία παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον έχουμε συναντήσει στα κακουργιοδικεία της Ευελπίδων. Οι άθλιοι συμβουλάτορες του αγαπητού – με ειλικρίνεια- Σαμαρά δεν σεβάστηκαν ούτε την μνήμη του Νώντα Ζαφειρόπουλου [ πατέρα του Μιχάλη] αξέχαστου Βουλευτή της Ν.Δ και προέδρου του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας στα … πέτρινα χρόνια των πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το NONEWS τα αποτελέσματα των εκλογικών στο ΔΣ, με καταμετρημένο το 91% έχουν ως εξής:...
- Βερβεσός 26,03%
- Αδαμόπουλος 19,78%
-Ζαφειρόπουλος 19,13%
-Σχινάς 8,67%
-Γαλετσέλης 7,50%
-Βρεττός 5,39%
-Κατσαφάδος 3,18%
-Περάκης 2,44%
-Αναλυτής 2,42%

Διαβάστε τώρα και το εύστοχο σχόλιο του Fimotro:

Τον έκαψε τον άνθρωπο. Όπου βάζει το χεράκι της τα κάνει μαντάρα. Οι κεντροδεξιοί δικηγόροι φοβήθηκαν την στήριξη της Ντόρας και ψήφισαν τον άλλον Νεοδημοκράτη, τον Αδαμόπουλο που... κέρδισε οριακά με 40 ψήφους και μπήκε στον δεύτερο γύρο πίσω από τον Βερβεσό. Είχαν ξαμοληθεί τα ντόπερμαν της Ντόρας (Ζαφειριάδης, Αντωνόπουλος κα) και έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι στηρίζουν τον Ζαφειρόπουλο. Η κυρία γεννήθηκε για την καταστροφή, που έλεγε και το παλαιό λαϊκό άσμα...
Σ.Σ. Στον δεύτερο γύρο οι άνθρωποι της Ντόρας δεν θα στηρίξουν τον Αδαμόπουλο. Τον θεωρούν άνθρωπο του Σαμαρά επειδή κατάγεται από την Μεσσηνία! Προτιμούν τον ΠΑΣΟΚο Βερβεσό, αρκεί να μην βγει ο Αδαμόπουλος. Βρώμικα τα παιχνίδια της "Ψηλής".