21/2/14

Πλάκα το χασίς στην καρότσα

Το Ντοκουμέντο
 
Στο Ράγιο Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Ράγιου Φιλιατών Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.
Μετά από έρευνα που διεξήχθη στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν πραγματοποιηθεί ειδικές τροποποιήσεις στην καρότσα που διαμορφώθηκε ως κρύπτη, για την απόκρυψη και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην καρότσα του φορτηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακόσιες σαράντα εννέα (249) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (264) κιλών και (612) γραμμαρίων.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, ήταν κλεμμένο από την 04-12-2013, ενώ οι πινακίδες που έφερε και η άδεια κυκλοφορίας ήταν πλαστές.
Επίσης, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις παράνομες συναλλαγές του και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του.