Έτρεχε και δεν έφτανε στις 6.30 αργά το απόγευμα ο μοτοσυκλετιστής της Άμεσης Δράσης, που παρέλαβε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ το φάκελο με τις κρίσεις των
Αντιστρατήγων και τον μετέφερε χωρίς καθυστέρηση στην προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου ο κ. Κάρολος Παπούλιας να επικυρώσει με την υπογραφή του τις αλλαγές.
Από εκεί ο «Ζητάς» κατευθύνθηκε στη Βουλή όπου γινόταν η κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Εκεί όμως βρισκόταν και ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που χέρι με χέρι, έβαλε και αυτός την υπογραφή του. Ο εποχούμενος αστυνομικός πήρε πίσω το δρόμο για την οδό Κατεχάκη, για να ξεκινήσει η επόμενη επίσημη διαδικασία, για την πλήρωση των κενών θέσεων.
Μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται οι κρίσεις να έχουν φθάσει μέχρι και τους Ταξίαρχους που πρόκειται να προαχθούν σε Υποστράτηγους.
Αντιστρατήγων και τον μετέφερε χωρίς καθυστέρηση στην προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου ο κ. Κάρολος Παπούλιας να επικυρώσει με την υπογραφή του τις αλλαγές.Από εκεί ο «Ζητάς» κατευθύνθηκε στη Βουλή όπου γινόταν η κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Εκεί όμως βρισκόταν και ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που χέρι με χέρι, έβαλε και αυτός την υπογραφή του. Ο εποχούμενος αστυνομικός πήρε πίσω το δρόμο για την οδό Κατεχάκη, για να ξεκινήσει η επόμενη επίσημη διαδικασία, για την πλήρωση των κενών θέσεων.
Μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται οι κρίσεις να έχουν φθάσει μέχρι και τους Ταξίαρχους που πρόκειται να προαχθούν σε Υποστράτηγους.