28/7/10

Ναρκωτικά έκρυβε το σταθμευμένο αμάξι στο πάρκινγκ της αστυνομίας εδω και 5 μήνες

Το αυτοκίνητο δραστών, 30 και 20 ετών από Αμαλιάδα και Τραγανό αντίστοιχα, που είχαν συλληφθεί στις 25 Μαρτίου από την ΟΠΚΕ για 850 γραμμάρια χασίς έκρυβε και κοκαΐνη, την οποία ξετρύπωσε στην κυριολεξία ο σκύλος της αστυνομίας.
Το Opel Cadet ήταν σταθμευμένο στο παρκινγκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας αφού είχε κατασχεθεί για την μεταφορά ναρκωτικών. Προχθές το απόγευμα ο σκύλος της Αστυνομίας έκανε εκπαίδευση στο προαύλιο για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών και γενικότερα επικίνδυνων υλικών.
Κατά την διάρκεια της άσκησης πλησίασε το αυτοκίνητο και άρχισε να το ερευνά. Εντόπισε μία ειδική κρύπτη όπου από μέσα έβγαλε μία νάιλον συσκευασία με 19,5γραμμάρια κοκαΐνη και μία ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκαν.
Όπως είναι γνωστό στις 25/03 οι άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν συλλάβει τους δύο άνδρες επειδή στο χώρο που βρίσκεται η μηχανή του αυτοκίνητου είχαν κρύψει δύο άτομα 850 γρ χασίς.
Οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος αφού ερεύνησαν τον εσωτερικό χώρο του Opel Cadet πήγαν και στο χώρο του κινητήρα όπου βρήκαν το χασίς. Συγκεκριμένα εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη μεικτού βάρους οκτακοσίων πενήντα γραμμαρίων.
Παναγιώτης Παυλόπουλος