25/7/10

Οι ληστές δεν κάνουν διακοπές


Στον Παπάγου, οδός Ηλ. Αποστόλου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε s/m και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 €. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στο Περιστέρι, συμβολή των οδών Δερβενακίων και Καρπενησίου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ενδυμάτων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτ-το και αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Κων/πόλεως και Πελαγωνίας, άγνωστος αλλοδαπός δράστης με την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησε ημεδαπό και του αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτ-το του. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, Λεωφ. Ιωνίας 21, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο, υπήκοο Αιγύπτου, το χρηματικό ποσό των 300 €. Δράστες αναζητούνται.
(Σύλληψη -1- δράστη και αναζήτηση -3- συνεργών του)
Στην Αθήνα, πλατεία Ομόνοιας, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας και αναζητούνται (3) άγνωστοι συνεργοί του, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό, Παλαιστινιακής καταγωγής, το χρηματικό ποσό των 1.000 €.
Στην Αθήνα, οδός Αγ. Φιλοθέης 21, άγνωστος αλλοδαπός δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό πόσο και (1) κινητό τηλέφωνο. Παθούσα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα έπεσε στο οδόστρωμα, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστης αναζητείται.