26/7/10

Το βαρέλι για λάδι έκρυβε χασίς




Συνελήφθη στη Σητεία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου , ένας (1) ημεδαπός ετών 47, κάτοικος Σητείας , για κατοχή , αποθήκευση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (ακατέργαστης κάνναβης).
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών , σύμφωνα με τις οποίες ο ανωτέρω κατέχει , διακινεί και εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας , τις οποίες απέκρυπτε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του , αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών ερεύνησαν την περιοχή του αγροκτήματος και εντόπισαν το σημείο όπου μέσα σε νάυλον σακούλα και σε πλαστικό βαρέλι είχε αποκρύψει συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο (2) κιλών και 560 γραμ. και μια ζυγαριά ακριβείας.
Χθες (25 – 7 – 2010) και ώρα 08:00 , ο 47χρονος ημεδαπός μετέβη στο σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών για να πάρει μέρος από την συνολική ποσότητα και συνελήφθη από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν διακριτικά το χώρο απόκρυψης.
Ναρκωτικές ουσίες και ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν. Δράστης με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.