26/7/10

Δυόμιση χιλιάδες ευρώ το κιλό πάει στη μαύρη αγορά η εκρηκτική ύλη, PG2.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της μεγαλύτερης κλοπής στην ιστορία της Ε.Φ βρίσκεται η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, η αστυνομία ευελπιστεί ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα ίσως και ώρες, η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία της Εθνικής Φρουράς θα θεωρείται πλήρως εξιχνιασθείσα.
Το κίνητρο έχει ήδη εντοπιστεί και είναι τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα. δυόμιση χιλιάδες ευρώ το κιλό πάει στη μαύρη αγορά η συγκεκριμένη εκρηκτική ύλη, PG2.
Πρόκειται δηλαδή για ένα ποσό που σχεδόν φθάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Τα 172 κιλά εκρηκτικής ύλης θα κατέληγαν σε φατρίες του υποκόσμου, σενάριο στην ιδέα και μόνο του οποίου τρέμουν οι αρμόδιοι, καθώς το όπλο αυτό είναι πανίσχυρο.
---------------------------------------------------
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της αστυνομίας, σε ότι αφορά την πολύκροτη υπόδεση κλοπής των 172 κιλών εκρηκτικών από το στρατόπεδο στην Παλώδια. Οι ανακριτές της Αστυνομίας διαβεβαίωσαν τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί και ότι τα κλαπέντα θα βρίσκονται πίσω στις αποθήκες σε δέκα ημέρες.
Οι ανακριτές φαίνεται πως γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες κατόρθωσαν να βγάλουν έξω από το στρατόπεδο τα εκρηκτικά. Όπως όλα δείχνουν, έκοψαν από μέσα τα συρματοπλέγματα και μετέφεραν με την ησυχία .