2/12/10

Συνεχίζουν οι ληστές ακάθεκτοι

Στη Γλυφάδα, Λεωφ. Ποσειδώνος, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.500 €. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αυλώνα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε εταιρεία κέτερινγκ και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 €.
Δράστες διέφυγαν με μοτ/τα και αναζητούνται.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Στουρνάρα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Αγ. Νικολάου, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από (2) ημεδαπούς άγνωστο χρηματικό ποσό και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους, με το οποίο διέφυγαν. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Μέντορος, άγνωστος αριθμός δραστών, τραυμάτισαν με μαχαίρι ελαφρά στο χέρι αλλοδαπό και αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
Στο Δ.Δ. Κισαρίου του Δήμου Ορφέα Ορεστιάδας, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με χρήση σπρέι, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.