25/2/11

Αυξάνονται οι ληστείες δραματικά

Στις Αχαρνές, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε s/m και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από (3) ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.
Στο Κορωπί, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Καλλιθέα, άγνωστος δράστης εισήλθε σε s/m και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στο Περιστέρι, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε πεζή γυναίκα και της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στο Ίλιον, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ψητοπωλείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Καλαμαριά Θεσ-νίκης, (2) άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν (2) υπαλλήλους και αφαίρεσαν από ταμείο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στα Χανιά, (2) άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.