11/4/11

Στα 62 του χρόνια απέβαλε 47 αυγά κόκας

   Στη σύλληψη δύο ατόμων  προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Ο 62χρονος που είχε καταπιεί 47 αυγά κοκαΐνης ... εξουθενώθηκε από την εκκένωση και εξακολουθεί να παραμένει στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για την ... αποβολή.

    Πρόκειται για ένα 62χρονο και μία 53χρονη από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έφθασαν  στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέσω Βρυξελλών.
    Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία ότι θα γινόταν εισαγωγή ναρκωτικών στη Κύπρο, αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο τα πιο πάνω πρόσωπα, αφού η συμπεριφορά τους κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.
    Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές τους, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό. Ωστόσο, μετά από ακτινολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 62χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι στο σώμα του υπήρχε μεγάλος αριθμός σκευασμάτων αυγοειδούς σχήματος, τα οποία πιστεύεται ότι περιείχαν ναρκωτικά. Αργότερα σήμερα, ο 62χρονος απέβαλε 47 τέτοια σκευάσματα, βάρους 10 γραμμαρίων το κάθε ένα, τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη κοκαΐνη.  
    Η διαδικασία προσωποκράτησης των υπόπτων, έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, λόγω της κατάστασης του 62χρονου. Το Δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνουν υπό κράτηση για ακόμη έξη μέρες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.