5/4/11

Μια γυναίκα δυο άνδρες

Παραχαράκτες δεν είχαν τον θεό τους, αφού έκρυβαν σε εκκλησία στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και τα υπόλοιπα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν, για την ... παραγωγή πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ. Συνελήφθησαν όμως  στη Λαμία, μία γυναίκα, ηλικίας 44 ετών και δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας για κατασκευή και διάθεση πλαστών χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, η γυναίκα χθες αγόρασε με πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα (50) ευρώ ενδύματα από κατάστημα της Λαμίας. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αντιλαμβανόμενη το γεγονός, κάλεσε την Αστυνομία και η προαναφερόμενη συνελήφθη, από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.
Στην τσάντα της βρέθηκαν πέντε (5) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50,00) ευρώ, πέντε (5) των είκοσι (20,00) ευρώ, ενώ στην κάλτσα της έκρυβε έντεκα (11) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50,00) ευρώ , τέσσερα (4) των είκοσι (20,00) ευρώ και ένα (1) των δέκα (10) ευρώ.
Όπως προέκυψε, την ίδια ημέρα η 44χρονη είχε αγοράσει από κατάστημα της Λαμίας, γυναικεία υποδήματα πληρώνοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα (50,00) ευρώ.
Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με την προαναφερόμενη κατασκεύαζαν πλαστά χαρτονομίσματα, διαφόρων αξιών με την χρήση φωτοαντιγραφικού μηχανήματος ( scanner ).
Το μηχάνημα ( scanner ) μαζί με φύλλα χαρτιού, πρόσφορα για την κατασκευή πλαστών χαρτονομισμάτων, έκρυβαν σε Ιερό Ναό της περιοχής Ρεγκινίου – Φθιώτιδας .
Τα πλαστά χαρτονομίσματα και το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα ( scanner ) κατασχέθηκαν.