5/4/11

Ο Δάκης έφυγε ...


Ο Δάκης μέσα στο ΒΑΝ του ΑΝΤΕΝΝΑ
O Δάκης  του ΑΝΤ1 έμελλε  να σκοτωθεί έξω από το σπίτι του εισαγγελέα Μπαλτά, που χειρίζεται την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.
Ο άτυχος  συνάδελφος Δωρόθεος Κρεμμύδας, βρισκόταν μέσα στο ΒΑΝ εξωτερικών μεταδόσεων του ΑΝΤ1, όταν λίγο πριν το δελτίο των 8.00 ετοιμάζονταν  να μεταδώσει απ’ ευθείας την εικόνα  με το συνεργείο του ΑΝΤ1 που είχε μεταβεί στην οδό Κλειούς στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Νωρίτερα εκεί μια ομάδα 50 ατόμων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα διαμαρτυρίας.
Αστυνομικές δυνάμεις, που έφτασαν στο σημείο, τους κατεδίωξαν και προχώρησαν σε προσαγωγές.
  Ήταν μία ακόμη από τις εκατοντάδες ζωντανές συνδέσεις που ο Δάκης ετοιμαζόταν να βγάλει.
Την ώρα που σήκωνε τον ιστό (την κεραία) του ΒΑΝ άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο ιστός ακούμπησε σε καλώδιο υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο! Σε απόσταση αναπνοής, παρακολουθούσε ο δεύτερος συνάδελφός του - επίσης τεχνικός του link, ο εικονολήπτης και ο ηχολήπτης του ΑΝΤΕΝΝΑ.  Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφυγε από κοντά τους αυτό το φιλότιμο παιδί, ο άψογος επαγγελματίας, που πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά και με πρώτη ευκαιρία πάντα μιλούσε με αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, που τόσο λάτρευε. Τα Γιάννενα. Εκεί, όπου ήταν το όνειρό του να φτιάξει κάποτε το σπίτι του παππού του!