19/2/10

Τους φώναξε να "ασημώσουν" το μωρό

Η Βάσω Γιαννακοπούλου [φωτο] είναι η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί της 38χρονης από το Αιγάλεω δεν ήταν δικό της, με αποτέλεσμα η έρευνα της αστυνομίας να φέρει γρήγορα αποτελέσματα πέντε μόλις ώρες μετά την αρπαγή του νεογνού από το μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ».
Η κ. Γιαννακοπούλου αυτό το εκμυστηρεύτηκε στη νεαρή φίλη της Δήμητρα Π… που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία. Εκείνη με τη σειρά της συμβουλεύτηκε γνωστό της αστυνομικό, ο οποίος και την προέτρεψε για να γίνει η επώνυμη καταγγελία τηλεφωνικά στη ΓΑΔΑ.
Χθες το πρωϊ μάλιστα το διαμέρισμα της οδού Δωρίδος, πριν την εισβολή της αστυνομίας, είχαν προλάβει να επισκεφτούν οι ανυποψίαστοι γονείς του λογιστή, για να «ασημώσουν» το νεογέννητο κοριτσάκι. Στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο γιός τους, ο οποίος δεν είχε καταλάβει πως η 38χρονη Ανθούλα του εμφάνισε ως δικό τους ξένο παιδί, για να μην μπορέσει να την χωρίσει.
Η γειτόνισσα δεν είχε κανένα ενδοιασμό να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της αφού όπως δήλωσε αυτό το έκανε για την πραγματική μητέρα που έχασε από την αγκαλιά της το σπλάχνο της.