28/1/12

Η Real news του Νίκου Χατζηνικολάου

Απίστευτο αλλά θα δείτε τον Αρχιτοκογλύφο Καραμπέρη ως πολιτικό!

Εκβιασμός για τα λάχανα του Πολεμικού Ναυτικού


Το Τμήμα Ασφαλείας στο Ρέντη συνέλαβε τους εμπόρους της λαχαναγοράς Παραρά Ανδρέα και Γαλανομάτη Ιωάννη,για εκβιασμό σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Εμπόρων της Λαχαναγοράς Ιωάννη Σιδέρη. Οι δράστες ζήτησαν αρχικώς 100.000 ευρώ και στη συνέχεια ύστερα απο παζάρεμα 50.000 ευρώ απο τον καταγγέλοντα Ιωάννη Σιδέρη, προκειμένου να μην "χτυπήσουν" δημόσιο διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε, για προμήθεια φρούτων και λαχανικών στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό. Ο καταγγέλων

Και άλλη Καμόρα στο Βορρά






Με τόσες υποθέσεις που  εξιχνιάζει αναρωτιόμαστε πότε κοιμάται ο Αθηναγόρας Παζαρλής Δ/της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
 Τα ΙΧ της μαφίας




Εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 5μελής εγκληματική οργάνωση, με τη σύλληψη 2 ελλήνων, 2 αλλοδαπών (άνδρας-γυναίκα) και 1 ομογενούς (προσωρινά κρατούμενου), ηλικίας από 28 έως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Συμμορία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Πλαστογραφία», «Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» και επιπλέον για τους 2 ημεδαπούς και την αλλοδαπή γυναίκα, για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, συνέστησαν εγκληματική οργάνωση, από τα τέλη Οκτωβρίου του 2011 και προέβαιναν στις κλοπές πολυτελών οχημάτων, αφαιρόντας συνολικά 2 αυτοκίνητα και 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα, τα οποία στη συνέχεια απέκρυπταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εμπορικού καταστήματος στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα φρόντιζαν για τη συνεχή μετακίνηση των οχημάτων και τις αλλαγές πινακίδων κυκλοφορίας, προκειμένου να μην εντοπιστούν.

Ο δραπέτης Κρανιδιώτης έγινε βιαστής

Πως παγίδευε τα θύματά του? 

Συνελήφθη στο Βοτανικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ο 46χρόνος δραπέτης για βιασμό Κώστας Κρανιδιώτης. 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας και με τις οποίες προσέφερε εργασία, ερχόταν αρχικά σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που αναζητούσαν εργασία και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που διέθετε, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.

Σκοτώθηκαν 5 λαθρομετανάστες

Τραυματίστηκαν 43 στο Μύτικα

Χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Μύτικα, στη θέση Μαραθιάς (Αστακού), Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε τουλάχιστον σαράντα οχτώ (48) παράνομους μετανάστες, Αφγανικής υπηκοότητας, κινούμενο με κατεύθυνση από Αστακό προς Μύτικα, ανετράπη στη μέση της οδού από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Από το ανατρεπόμενο φορτηγό ανασύρθηκαν πέντε (5) θανάσιμα τραυματισμένοι αλλοδαποί, οι δε άλλοι σαράντα (43) εντοπίσθηκαν τραυματισμένοι.
Όλοι οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε Νοσηλευτικά ιδρύματα κοντινών περιοχών από οχήματα του ΕΚΑΒ που μετέβησαν στο σημείο. Δώδεκα (12) από αυτούς παραμένουν ακόμα για νοσηλεία, ενώ στους υπόλοιπους τριάντα ένα (31) παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατούνται στις Αστυνομικές Αρχές.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ. Φορτηγό είχε κλαπεί την 18-10-2010 από το Κορωπί Αττικής, ενώ έφερε Βουλγαρικές πινακίδες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί την 3-12-2011 από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών.

Έκαναν τους εφοριακούς και τους εισπράκτορες

Οι απατεώνες ..!
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, τετραμελής εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες-κλοπές και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 36 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούνται ένας 36χρονος ημεδαπός και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων ταυτότητας.
Οι προαναφερόμενοι δράστες είχαν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών και κλοπών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι δράστες μετέβαιναν σε οικίες κυρίως υπερήλικων που διέμεναν μόνοι τους και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. ή της Εφορίας, έπειθαν τους παθόντες να τους παραδίδουν χρήματα τα οποία όφειλαν συγγενικά τους πρόσωπα στις παραπάνω Υπηρεσίας.
Σε περίπτωση που οι παθόντες δεν είχαν χρήματα στην οικία τους, τους οδηγούσαν σε τραπεζικά καταστήματα όπου προέβαιναν σε αναλήψεις χρημάτων. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δράστες εκτός από τα χρήματα που τους παρέδιδαν οι παθόντες, αφαιρούσαν και οι ίδιοι χρήματα από τις οικίες στις οποίες μετέβαιναν, με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ο Πακιστανός έφθασε στην Κηφισιά

Συνελήφθη στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί λίγο πριν είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει καλώδια χαλκού από αποθήκη εταιρείας.
Από την έρευνα που διενήργησε το Τ.Α. Κηφισιάς προέκυψε ότι, ο συλληφθείς τον τελευταίο μήνα είχε διαπράξει έξι (6) κλοπές σε οικίες και εταιρείες στην περιοχή της Κηφισιάς, από τις οποίες είχε αφαιρέσει χρυσαφικά, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα επαγγελματικά εργαλεία, χαλκοσωλήνες και οικοδομικά υλικά.

Πουλούσαν σε 17χρονους

Το χασίς σε σακούλες

Εξαρθρώθηκαν, ύστερα από μεθοδική και συνδυασμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά και διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Υστέρα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε χθες οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 26, 29, και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν μέλη της μίας οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο (2) ομοεθνείς τους 31 και 33 ετών, αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έγινε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 9 κιλών και 840 γραμμαρίων, καθώς και δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

27/1/12

Εμπρηστής ο Μανιάτης αστυνομικός

Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ενός Αστυφύλακα και δύο ιδιωτών, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από κοινού δύο οχημάτων στην περιοχή Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης στην Λακωνία. Ο εμπρησμός αποδίδεται σε οικονομικές δοσοληψίες.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σήμερα (27-1-2012) τα ξημερώματα, οι δύο ιδιώτες και ο Αστυφύλακας προξένησαν, από κοινού, εμπρησμό σε δύο οχήματα ημεδαπών, κατοίκων της περιοχής (πατέρας και γιος). Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς, στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου.
Από τον εμπρησμό, το ένα όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος του.

"Καθάρισαν" την Columbia

Μέχρι να ξανακαταληφθεί!

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση από διάφορες Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α. και υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της « COLUMBIA », που βρίσκονται στη Λ. Ηρακλείου 127 στη Ριζούπολη.
Από το παραπάνω κτίριο προσήχθησαν σαράντα πέντε (45) αλλοδαποί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, για να εξακριβωθεί το νόμιμο της παραμονής τους στη Χώρα. Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί όπλων, καθόσον κατείχε ένα μαχαίρι συνολικοί μήκους 30 εκατοστών.

Πρόλαβε και ήπιε τη χλωρίνη

Άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας απετράπη σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε ότι χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) εκδήλωσε πρόθεση να αυτοκτονήσει, μέσω προσωπικού μηνύματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 22χρονο.
Άμεσα, κλιμάκιο Αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, μετέβη στην οικία του, όπου βρέθηκε μόνος του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί στο αριστερό χέρι, ενώ είχε καταναλώσει και ποσότητα χημικής ουσίας (χλωρίνη).

Πακιστανός με 1.275 πλαστά εισιτήρια

Στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία.
Το Τμήμα Οικονομικών Εγκλημάτων, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Τελωνείου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, διερεύνησε υπόθεση που αφορούσε ταχυδρόμηση δέματος που περιείχε χίλια διακόσια εβδομήντα πέντε (1.275) εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α., τα οποία όπως εξακριβώθηκε από πραγματογνώμονες του Οργανισμού ήταν πλαστά.
Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι αποστολέας του δέματος φέρεται εταιρεία με έδρα στο Ντουμπάι και παραλήπτης ο συλληφθείς αλλοδαπός.

Tσιγγάνικο κλέψιμο

Μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εξιχνιάστηκαν ακόμα δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών.
H δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τρείς (3) από τους επτά συλληφθέντες, ημεδαπούς ΡΟΜΑ ηλικίας 25, 20 και 15 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, είχαν διαπράξει τις παρακάτω κλοπές:

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος Τυνήσιος και ένας 19χρονος Μαροκινός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων και αντίσταση.
Ειδικότερα, χθες  νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, οι δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αλλά τράπηκαν σε φυγή, καθότι έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους.
Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν άμεσα έρευνες με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν τους δυο αλλοδαπούς, αυτοί προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές.

Παπάς και επίτροπος έσκαβαν μέσα στην εκκλησία


Στη Φύσκα Κιλκίς οι ... αθεόφοβοι



Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Φύσκα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο δράστες 53 και 57 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Αρχαιοτήτων».
Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 53χρονος (ιερέας) και ο 57χρονος (επίτροπος) διότι προέβησαν σε παράνομη ανασκαφή εντός Ιερού Ναού. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται μέχρι στιγμής να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου επιπλέον τέσσερα άτομα.

Μελίσσι τα όπλα

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων, χθες  το πρωί, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, με τη συνδρομή Αστυνομικών και λοιπών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, πέντε έλληνες ηλικίας από 24 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο Μελίσσι Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί διενήργησαν ελέγχους και κατ΄ οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Τα κατασχεμένα



Συμμορία στις ληστείες

Με όπλα σπαθιά και μαχαίρια




Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε προβεί τα τελευταία δύο (2) χρόνια σε δεκάδες διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας.
Μεσημβρινές ώρες της 25-1-2012, μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου ύστερα από διάρρηξη σε διαμέρισμα, συνελήφθησαν τα πέντε (5) μέλη της οργάνωσης, τέσσερις (4) άνδρες και μία (1) γυναίκα, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 24, 23, 20, 19 και 24 ετών αντίστοιχα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες κινούντο συνήθως πρωινές ώρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας και εντόπιζαν οικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν. Στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας τους ομφαλούς ή τις κλειδαριές από τις πόρτες εισόδου και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα, τα οποία στην συνέχεια διέθεταν προς πώληση.

Ο κλέφτης εμφανίστηκε ... αυτοβούλως


Παραδόθηκε και έτσι συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω,  31χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα του Ανακριτή Κω, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής αντικειμένων συνολικής αξίας πάνω από 73.000 ευρώ.
Ειδικότερα, ο 31χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και συνελήφθη, διότι κατηγορούνταν για κλοπή κοσμημάτων από κατάστημα (κοσμηματοπωλείο) στο

Αλβανός με αποφάσεις

Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, Αλβανό υπήκοο, γιατί σε βάρος του εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα και ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος επιχείρησε να εισέλθει στη Χώρα και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του εκκρεμούν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, σωματικές βλάβες και απειλή,

O κλέφτης των νοσοκομείων

Εξιχνιάσθηκαν μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πυλαίας, περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν από 37χρονο ημεδαπό, σε θαλάμους και χώρους γραφείων Μαιευτικών Κλινικών και κέντρων αποκατάστασης της πόλης.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος δράστης, σε διάστημα ενός έτους (Ιανουάριος 2011- Ιανουάριος 2012), εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες πολυκοσμίας κλινικών, προέβη σε (4) κλοπές πορτοφολιών από φοριαμούς εργαζομένων και ερμάρια νοσηλευομένων, αποκομίζοντας το συνολικό ποσό των 645 ευρώ.
Με αφορμή το ανωτέρω περιστατικό παραθέτουμε μερικές απλές, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές:
1.- Όταν πηγαίνετε στα εξωτερικά ιατρεία για παροχή πρώτων βοηθειών:

Έκανε ... ψητό τον ελεγκτή του ΙΚΑ

Μέχρι και ξύλο έπεσε στην Αμφιλοχία, όταν κλιμάκιο ελεγκτών του ΙΚΑ άρχισε να κάνει έλεγχους διαπιστώνοντας παραβάσεις σε καταστήματα στην παραλία της πόλης. Σύμφωνα με καταγγελίες ένας υπάλληλος ξυλοκοπήθηκε, ενώ επαγγελματίες της περιοχής πήραν στο κυνήγι το κλιμάκιο.
 Σύμφωνα με το agriniopress, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο κατά την διάρκεια ελέγχου σε ψησταριά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε ένα ελεγκτή του ΙΚΑ και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο υπάλληλος - όπως καταγγέλλει – δέχθηκε άγρια επίθεση από τον καταστηματάρχη.

Ο Αρχιφύλακας ήταν "άπιστος"

 
Σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε βάρος 45χρονου Αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε Γραφείο Ελέγχου Διαβατηρίων Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, για απιστία στην Υπηρεσία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος είχε την ευθύνη υποδοχής και τακτοποίησης των δικαιολογητικών για θέματα ναυτολόγησης και αποναυτολόγησης αλλοδαπών ναυτικών δεν προέβαινε, από τριετίας και πλέον, στην επισύναψη και ακύρωση των απαιτούμενων παραβόλων στους αντίστοιχους φακέλους.
Αναλυτικότερα, από την επιτόπια αυτοψία που διενήργησε προ διημέρου κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, στους φακέλους του αρχείου της Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο Αρχιφύλακας δεν είχε ακυρώσει και τοποθετήσει σε τετρακόσιες τέσσερις (404) περιπτώσεις τα αντίστοιχα χρηματικά παράβολα. Όπως προκύπτει από τα αρχειακά στοιχεία, η απώλεια εσόδων του Δημοσίου ανέρχεται περίπου στις είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) ευρώ.

26/1/12

Φυγάδευσαν την πρωθυπουργό της Αυστραλίας

Γελάει ο κόσμος

Ο Γαβαλάς μας δείχνει το χέρι του!
 
Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και εκ των πρωταγωνιστών τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη για πρώτη φορά από το ΣΔΟΕ στις 3 Δεκεμβρίου στο Κολωνάκι για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 1.480.000 ευρώ.
Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού. Τώρα τον έπιασε η αστυνομία για πολύ περισσότερα [7.597.000].
Μα καλά επιτρέπεται οι Οικονομικοί Εισαγγελείς  ή οι εφορίες τέλος πάντων,δεν επικοινωνούν μεταξύ τους και κάνουν καψώνι

... Ξαναδιαφημίζουν το Λάκη!

Τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται... Μετά το ΣΔΟΕ ξανασυλλαμβάνει τον μόδιστρο η αστυνομία για χρέη 7.597.000 ευρώ και ασφαλώς για να τον ξανααφήσουν πάλι ελεύθερο μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Ξαναέπιασαν τον Γαβαλά για χρέη

Γιατί πιάστηκε ο Θέμης

Οι φωτο του μινι καζίνο




 Υπενθυμίζεται ότι, με το Νόμο 4002/2011, ο οποίος ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και τέθηκε σε ισχύ από 22 Αυγούστου 2011, προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια. Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ανά παιγνιομηχάνημα. Όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.
Το μίνι καζίνο εντόπισαν χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Τ.Α. Ομόνοιας με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., στη περιοχή του Μουσείου (Πατησίων), που λειτουργούσε μέσα σε κατάστημα ίντερνετ καφέ.
Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα .
Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται τρείς (3) ημεδαποί, υπεύθυνοι του καταστήματος, δύο (2) ημεδαποί που επιτηρούσαν το χώρο εξωτερικά του καταστήματος (τσιλιαδόροι) και είκοσι (20) άτομα (-14- ημεδαποί και -6- αλλοδαποί), που συμμετείχαν ως παίκτες στην διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Ο δηλητηριασμένος λύκος



Δεύτερος λύκος μέσα στο 2012 βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τρίτη στη δασική περιοχή της Κορησού Καστοριάς από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου.
Πρόκειται για έναν αρσενικό λύκο, ηλικίας 7 ετών και βάρους 65 κιλών.
Το ζώο μεταφέρθηκε στο Σταθμό Περίθαλψης της Καστοριάς για νεκροψία και συλλογή γενετικού υλικού για τη μελέτη του είδους.

Συνέλαβαν τον Θέμη Αδαμαντίδη σε λέσχη

Ο τραγουδιστής πιάστηκε χθες το βράδυ σε χαρτοπαικτική λέσχη στο Μουσείο,  μ' άλλα 24 άτομα και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Ψάρευε αγοράκια

Ο παιδόφιλος σκηνοθέτης έκανε όργια στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη με 4-5 αγοράκια τους οποίους και χρησιμοποιούσε ως "επιβήτορες" με δέλεαρ χρήματα και ακριβά δώρα. Αλίευε ως πρόσκαιρους συντρόφους του,

Ο σκηνοθέτης κατέγραφε τα όργια με τους ανήλικους



Σε μια ημέρα 3 μεγάλες υποθέσεις από το Μάνο Σφακιανάκη [απάτη ΙΚΑ, Αρχικοριός, Σκηνοθέτης]
Για πρώτη φορά εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές οπτικοακουστικό υλικό με 32χρονο σκηνοθέτη που βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του με ανήλικα αγόρια. Ο 32χρονος πιάστηκε στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη.

                                      Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη χθες (25-1-2012) στην Αθήνα, με την αυτόφωρη διαδικασία, 32χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.