9/4/11

Κολλημένος στο κάθισμα της τουαλέτας

Κολλημένος στο κάθισμα της τουαλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένας πελάτης πολυκαταστήματος στις ΗΠΑ. Κάποιοι είχαν φροντίσει να βάλουν σούπερ κόλλα. Οι ώρες αγωνίας και η... απελευθέρωση  Πήγε στην τουαλέτα για την ανάγκη του και χρειάστηκε να έρθει η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο για να τον ξεκολλήσει! Ο λόγος για ένας 49χρονο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ ο οποίος σφήνωσε στην τουαλέτα του πολυκαταστήματος Wall Mart .

Αριστούχοι στις διαρρήξεις

Στο Περιστέρι, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,συνελήφθη, Γεωργιανός ηλικίας 44 ετών, κατηγορούμενος για «Εγκληματική Οργάνωση», «Κλοπές», «Πλαστογραφία» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών», ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμη συνεργοί του οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη.

Κονβόι με λαθρομετανάστες στην Εγνατία οδό

Στον Άγιο Σίλα Καβάλας καθώς και στην περιοχή Βαφέικων της  Ξάνθης, επί της Εγνατίας Οδού, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 42χρονος αλλοδαπός πολίτης Συρίας κάτοχος δελτίου αιτήσαντος ασύλου, ο οποίος ως οδηγός κλεμμένου οχήματος ιδιοκτησίας εταιρείας Αθηνών, κατελήφθη να μεταφέρει πέντε  αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.

Πονηρές οι γειτόνισσες

Στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν δυο γυναίκες  γιατί έλαβαν εκβιαστικά από ιδιοκτήτη καφενείου, χρηματικό ποσό, προκειμένου να σταματήσουν τις παρεμβάσεις στις δημόσιες υπηρεσίες, για οχλήσεις προερχόμενες από το κατάστημά του.

Τους λήστεψαν και τους κλείδωσαν

Στη Νεοχωρούδα Θεσ-νίκης, τέσσερις  άγνωστοι δράστες μπούκαραν  σε εργοστάσιο κατεψυγμένων αλιευμάτων και με την απειλή όπλων και λοστού, αφού φίμωσαν, έδεσαν και κλείδωσαν σε δωμάτιο (3) υπαλλήλους και χτύπησαν καί  έναν  εξ’ αυτών στο κεφάλι, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και (3) κινητά τηλέφωνα. Όπως είναι φυσικό μετά εξαφανίστηκαν.

Χειροβομβίδες στα χέρια 23χρονου

Στη Γουμένισσα Κιλκίς, συνελήφθη 23χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (82) οξειδωμένοι γεμιστήρες διαφόρων τύπων, (24) χειροβομβίδες διαφόρων τύπων, (1.416) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, (59) βολίδες φυσιγγίων διαφόρων τύπων, (538) κάλυκες φυσιγγίων διαφόρων τύπων, (3) κορμοί βλημάτων πυροβολικού των 75 mm, (2) κορμοί χειροβομβίδων καπνογόνων, (1) οξειδωμένη πιστολοειδής λαβή τυφεκίου και (1) ανιχνευτής μετάλλων. Στην ίδια περιοχή όμως στο σπίτι 18χρονου βρέθηκε και ένα Καλάσνικοφ. 

Το DNA μας στην Αλβανία

Ο Αλβανός Ταξίαρχος κ. Λίκαϊ [δεξιά] με πλούσιο βιογραφικό στην Ιαπωνία
Ο Αρχηγός με τον Ταξίαρχο Κώστα Αντωνίου της Δ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών
Πέντε  γυναίκες Αξιωματικοί της Αστυνομίας της Αλβανίας,  εκπαιδεύονται στην Αθήνα σε θέματα ανάλυσης βιολογικών υλικών ( DNA ).

Θερμή υποδοχή σε Πάγκαλο

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήγε στην Ελευσίνα στην εκλογική του περιφέρεια να εγκαινιάσει το Κέντρο Υγείας, αλλά έφυγε με άσχημες εντυπώσεις!

Αφγανός ο δουλέμπορος στον Έβρο


 Στην περιοχή του Πυθίου Έβρου, από Αστυνομικούς   της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, εντοπίστηκε ένας Αφγανός διακινητής καθώς επιχειρούσε  να προωθήσει  στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10)  λαθρομετανάστες με μια πλαστική βάρκα, ενώ περίμεναν την σειρά τους στο Τούρκικο έδαφος ακόμα δέκα (10) λαθρομετανάστες .

8/4/11

Διπλό φονικό για τα παλιοσίδερα


Αθίγγανοι από την Αλβανία εναντίον Πακιστανών στη χωματερή των Άνω Λιοσίων. Δυο από τους Πακιστανούς σκοτώθηκαν ενώ άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εικόνες από την καταστροφή που άφησε ο Καντάφι στη Βεγγάζη

Μια συνάντηση με το αντάρτικο της Τρίπολης

Στον "Κώδικα Da Vinci" η ΕΛ.ΑΣ

Τι θέλει να πει ο «ποιητής» τεχνοκράτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετονόμασε πρόγραμμα αστυνομικής συνεργασίας σε Leonardo Da Vinci.

Ρότα από Έλληνες λαθρέμπορους?


Ελληνική ανάμιξη σε λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων υπέρ του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι διακινούν πάλι δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών που έχουν ενημερωθεί σχετικά, υπάρχει αναφορά σε συγκεκριμένους Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες οι οποίοι εμπλέκονται, κατ΄αυτούς σε αποστολή όπλων και πυρομαχικών από ανατολική χώρα στο καθεστώς Καντάφι, σε συνεργασία με έναν Παλαιστίνιο αξιωματούχο.

Πήγαινε βόλτα με 5 κιλά χασίς

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 35χρονος  άνδρας, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Το ζευγάρι σκότωσε τον γέροντα

Από την Ασφάλεια  Καλαμάτας εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία υπερήλικα, ο οποίος την 17-1-2011 στους Αμπελόκηπους Μεσσηνίας, είχε βρεθεί νεκρός εντός της οικίας του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία είναι (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, (1) άνδρας και (1) γυναίκα,   ετών 40 και 38 αντίστοιχα. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Καλαμάτας και αναζητούνται.

Την ... έλουσαν με οινόπνευμα

Στα Χανιά, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης και αφού την φίμωσαν και την  έδεσαν στη συνέχεια την περιέλουσαν με οινόπνευμα, ζητώντας να τους υποδείξει που έχει τα χρήματά της.  Μετά από έρευνα του χώρου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά που φορούσε. Οι δράστες στη  συνέχεια έλυσαν την παθούσα, και διέφυγαν.

Και οι "31" έκλεβαν

Στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας, συνελήφθησαν 18  Τσιγγάνοι και 13 Βούλγαροι, γιατί κατελήφθησαν εντός χώρων ανενεργής επιχείρησης να αφαιρούν διάφορα σιδερένια αντικείμενα και  καλώδια από τα τοιχώματα. Σε βάρος ενός εκ των δραστών εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης (5) μηνών και (10) ημερών για παράβαση Κ.Ο.Κ. και απλή σωματική βλάβη. Σε βάρος μιας γυναίκας εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης  για επαιτεία

Ο Αρμένιος παρίστανε τον Βούλγαρο

Στην  Θεσ-νίκη, στην οδό  Μοναστηρίου, συνελήφθη υπήκοος Αρμενίας, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, επιδεικνύοντας δελτίο Βουλγαρικής  ταυτότητας και άδεια ικανότητας οδήγησης Βουλγαρικών αρχών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά. Δράστης εισήλθε παράνομα στη Χώρα από τη Βουλγαρία το έτος 2009. Σε βάρος του εκδόθηκε εντολή προσωρινής σύλληψης του Εισαγγελέα Εφετών Θεσ-νίκης, καθόσον διώκεται από τις αρχές της Αρμενίας με Ένταλμα σύλληψης  εκδοθέντος την 20-10-2003 για ληστεία.

Mακελειό στο σχολείο


Ένας 23χρονος άνδρας άνοιξε πυρ στο δημοτικό σχολείο «Tasso de Silveira» στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο. Τουλάχιστον δέκα παιδιά σκοτώθηκαν, ενώ άλλα 18 τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας, νεκρά είναι εννέα κορίτσια και ένα αγόρι. Άλλα 12 αγόρια και έξι κορίτσια τραυματίστηκαν.

Βουλευτής έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο

Η γυναίκα που φέρεται να έσπρωξε ο Βουλευτής οδηγείται  ασφενοφόρο
Εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα ο Μαγκούφης
Ο Βουλευτής Μαγκούφης στα διόδια
Eπεισόδιο στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας, με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΧΡ. Μαγκούφη, εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα και πολέμιος του "δεν πληρώνω".. Τα μέλη του κινήματος για μια ακόμη φορά πραγματοποιούν κατάληψη στο σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού βρίσκουν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πληρώνουν.

Βραζιλία 23χρονος εισέβαλε σε σχολείο σκοτώνοντας 23 μαθητές


7/4/11

Έρχεται η Sirina

Λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ από το πρωί της Παρακευής  στα περίπτερα, θα κυκλοφορήσει η SIRINA της Κυριακής.

Ενισχύεται η ΔΙΑΣ και όχι οι φήμες


Πηγή της Κατεχάκη ανέφερε στο Crimes on air ότι ο αριθμός των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ όχι μόνο έχει μειωθεί αλλά και έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζοντας τον αριθμό περίπου στους 2.000 αστυνομικούς-μοτοσυκλετιστές.

Το πυρηνικό καταφύγιο του Καντάφι

Ο Αλβανός φονιάς διέφυγε στην Ιταλία

Εξιχνιάστηκε,  από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος 63χρονου κτηνοτρόφου που έγινε την 22.40΄ το βράδυ της 13/11/2007, στη θέση "Αγία Παρασκευή", Μονής Αγκαράθου, Καστελλίου Ηρακλείου.

Σήκωσε μπαϊράκι κατά Βαρθολομαίου




Aπο την Μαρία Αντωνιάδου

Μια νέα «απειλή» εμφανίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ορθοδοξία. Πρόκειται για τη δυναμική και διεκδικητική εμφάνιση που πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, ο οποίος με τη στάση του «απειλεί» τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τορπιλίζοντας την προσπάθειά του να συγκαλέσει την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, την πρώτη μετά το Σχίσμα των Εκκλησιών μεταξύ Ανατολής και Δύσης το 1054.

Η αυτοσχέδια άμυνα


Ψάχνουν και τα μαντριά για το ΧΥΤΑ


O ΕΛ.ΑΣίτης των "Νονών"


 
 Απο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

«ΗΤΑΝ άσημος στην Αστυνομία και... διάσημος στη νύχτα». Ετσι περιγράφει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τον 56χρονο απόστρατο υποστράτηγο του Σώματος, ο οποίος φέρεται να διαδραμάτιζε κορυφαίο ρόλο στα κυκλώματα των 217 «νονών της νύχτας».

Αυτοκινητιστικό βάπτισαν οι Αλβανοί τον φόνο


Οι Αλβανοί δολοφόνοι-εθνικιστές και η μοτοσυκλέτα του 37χρονου Χειμαριώτη
«Αυτοκινητιστικό» δυστύχημα χαρακτηρίζουν οι Αλβανικές αρχές την εν ψυχρώ δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρα, πέρυσι το καλοκαίρι.

Τα οδοφράγματα της Κερατέας