9/6/10

Ουγγαρέζα πορνοστάρ με πλούσια ατζέντα

Η Ουγγαρέζα αν και μόλις 22 ετών -όπως αποκαλύπτει το crimes on air- είναι μια γνωστή πορνοστάρ στη χώρα της. Το πραγματικό της όνομα είναι Σάτο Τούντε Ρενάτα. Η έλευση της στην Αθήνα όμως ως "κουνελάκη" είχε άσχημο τέλος. Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών συνελήφθη εντός ξενοδοχείου, στο κέντρο της Αθήνας, για παράβαση του Ν. «περί εκδιδομένων προσώπων».
Αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών μετά από έρευνα στο διαδίκτυο εντόπισαν διαδικτυακό τόπο, μέσω του οποίου προσφέρονταν σε κάθε χρήστη του INTERNET η δυνατότητα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση, με αλλοδαπά μοντέλα, έναντι χρηματικής αμοιβής από 250 έως 1.000 ευρώ.
Κατόπιν αυτού επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμό που δημοσιεύονταν στην επίμαχη ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού, με μία από τις αλλοδαπές που διαφημίζονταν, σε δωμάτιο πολυτελούς Αθηναϊκού ξενοδοχείου, όπου και την συνέλαβαν αφού προηγουμένως είχε παραλάβει τα προσυμφωνηθέντα και προσημειωμένα χρηματικά ποσά.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ανωτέρω αλλοδαπή εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστων προσώπων, εγκεφάλων διεθνούς κυκλώματος πορνείας, με έδρα το Άμστερνταμ, Μόσχα, Βουδαπέστη και Πράγα και τα οποία η συλληφθείσα ουδέποτε είχε συναντήσει αλλά κατέθετε σε αυτούς τις εισπράξεις, από τις παγκόσμιες περιοδείες της, σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.
Εντός του δωματίου του ξενοδοχείου που συνελήφθη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:



  • Χρηματικό ποσό -3.100- ευρώ.
  • Πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών.
  • Διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα Ευρωπαϊκά Ξενοδοχεία.

Η Ρενάτα ως ανερχόμενη πορνοστάρ στην Ουγγαρία έχει ... γυρίσει περιζήτητα DVD με αποκαλυπτικές στάσεις.