1/6/10

Ψαρεύει ανήλικες στο Internet με αγγελία για πορνό ταινία

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Επιτήδειοι προσπαθούν να «ψαρέψουν» μέσα από το Διαδίκτυο ανήλικα κορίτσια που επιθυμούν να μοιάσουν στην Τζούλια Αλεξανδράτου και στη Μαριάννα Ντούβλη και να γίνουν διάσημες πορνοστάρ κερδίζοντας χρήμα με ουρά!Σημείο και αυτό των καιρών που διανύουμε με τον θρίαμβο των ροζ dvd; Ενδεχομένως, ναι. Πάντως, όποια κι αν είναι η απάντηση, αδιάψευστος μάρτυρας του «ψαρέματος» ανήλικων κοριτσιών για τη βιομηχανία του αναγεννημένου ελληνικού πορνό, που επιχειρείται στο Διαδίκτυο, είναι η αγγελία που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών με σημείο αναφοράς το Μεσολόγγι!Σ’ αυτήν την αγγελία, που φέρνει ο «Κόσμος» σήμερα στο φως της δημοσιότητας, ένας «παραγωγός ταινιών πορνό», όπως αυτοπροσδιορίζεται, ο ίδιος, ξεκαθαρίζει ευθέως ότι ζητά «πανέμορφα κορίτσια», ηλικίας 16 – 28 ετών, με «τέλεια κορμάκια» για να πάρουν μέρος σε γυρίσματα ταινιών πορνό!Μάλιστα, για να προλάβει τυχόν ανησυχίες των ενδιαφερόμενων κοριτσιών ο «παραγωγός» σπεύδει να διευκρινίσει ότι οι ταινίες θα προωθηθούν στο εξωτερικό, ενώ υπόσχεται και αυστηρή διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων!Συγκεκριμένα, το πλήρες κείμενο της αγγελίας που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, με ημερομηνία 11 Απριλίου, και το οποίο βρίθει ανορθογραφιών, είναι το ακόλουθο:

Παραγωγως ταινιών πορνό ζητά πανέμορφα κορίτσια για να πάρουν μέρος στα γυρίσματα ταινιών πορνό, οι οποίες (ταινίες) θα προοθηθούν στο εξωτερικό!.Όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο αριθμό 69…...Δεν εκθέτουμε πρόσωπα, αριθμούς, τηλεφώνων κ.λ.π προς άλλους. Απαραίτητα από 16 - 28 ετών με τέλεια κορμάκια. Ώρες Επικοινωνίας από 7.30 - 8.30 π.μ & 1.00 - 3.30 μ.μ».

Η αγγελία αυτή καθαυτή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τα κίνητρα και τις προθέσεις του «παραγωγού». Επιθυμεί να βρει ακόμη και 16χρονες για να τις κάνει πρωταγωνίστριες ταινιών πορνό!Ποντάροντας, όπως φαίνεται, στο ότι για πολλά νέα κορίτσια η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη αποτελούν πρότυπα που θέλουν να τους μοιάσουν!


Κωνσταντίνος Φλαμής