6/7/10

Οι ληστείες καλά κρατούν

Στην Αθήνα, οδός Αλκιβιάδου 81-83, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφού τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι ημεδαπή, αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα της. Παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστης αναζητείται.
Στο Μοσχάτο, (2) ημεδαποί εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό. Ανωτέρω δράστες μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν από σταθμό Ασφαλείας.
Στην Αθήνα ,οδός Ευριπίδου 56, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστες αναζητούνται.
Στο 4ο χλμ. Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού Ευβοίας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή πιστολιού, αφού πυροβόλησαν (3-4) φορές για εκφοβισμό, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται
Στον Άλιμο, Λεωφ. Βουλιαγμένης, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ρούχων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητείται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Παναθηναίων και Προφήτη Ηλία, άγνωστος δράστης εισήλθε σε S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στη Ν. Ιωνία, συμβολή των οδών Αγ. Αναστασίας και Φωκαίας, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ» και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από (2) ταμεία και από το γραφείο της διαχείρισης, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με (2) δίκυκλες μοτ-τες και αναζητούνται.
Στο 10ο χλμ. Ε.Ο. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αποβίβασαν από το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό της ημεδαπή και διέφυγαν με αυτό. Δράστες αναζητούνται.