25/8/10

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι τραυματίες της Κυλλήνης



H ώρα ήταν 8 το πρώι. Οι ληστές επέβαιναν σε ένα γκρι αυτοκίνητο και ήσαν επαγγελματίες. Μόλις είδαν τον υπάλληλο να βγαινει με τα χρηματα από το κοντέϊνερ της ναυτιλιακής εταιρείας στο λιμάνι της Κυλλήνης, του όρμηξαν. Προσπάθησαν να του αρπάξουν την σακούλα με τα χρήματα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Και τον πυροβόλησαν. Εκείνη την στιγμή βγήκε από το κοντέϊνερ και ο άλλος υπάλληλος. Τον πυρόβόλησαν στο πόδι. Η κυρία Φωτεινή Πατήλα (φωτό), εργαζόμενη σε γειτονική καφετέρια είδε όλη την σκηνή. "Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. ΤΡέμει ακόμη η ψυχή μου" δήλωσε στο dete.gr.
Οι δράστες έφυγαν τελικά χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ. Τραυμάτισαν όμως τους δύο υπαλλήλους. Ο ένας σώθηκε αό θαύμα. Αν η σφαίρα τον έβρισκε λίγο πιο πάνω θα χτυπούσε την αορτή. Ο άλλος έχει χτυπήσει στην γάμπα.
Και οι δύο χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι συγγενείς τους περίμεναν με αγωνία. Τελικά τα νέα ήταν ευχάριστα! Εχουν ξεφύγει τον κίνδυνο.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών, όμως παραμένουν άφαντοι μέχρι αυτή την ώρα. Θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι και αδίστακτοι.
πηγή:http://www.dete.gr/