23/10/10

Χασίσι από κούνια



Σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν ταυτόχρονα, στη μια απ΄αυτές διαπιστώθηκε πως ο Αλβανός με τη Ρωσίδα φίλη του μετέφεραν το χασίς από καβάντζα σε καβάντζα με παιδικό καροτάκι [φωτο αρχείου]. Οι υπόλοιπες δυο φωτογραφίες είναι από τα κατασχεμένα ναρκωτικά. Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο Αλβανούς για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.
Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής στο Γαλάτσι και στο Π. Φάληρο εντοπίσθηκαν ένας 23χρονος και ένας 33χρονος και σε επιχείρηση που ακολούθησε συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 84.655 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και μία βιντεοκάμερα.
Την ίδια ώρα στη Ν. Ιωνία, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 27χρονο από την Αλβανία και μία 30χρονη από την Ρωσία καθώς οι δύο δράστες προσπαθούσαν να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με ένα παιδικό καρότσι.
Μετά από έλεγχο που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15.278 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 190 γραμμάρια κοκαΐνης, 6.100 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο.