27/11/10

Η μπιζουτιέρα και ο ξεμονταριστής



Τώρα οι κλέφτες ψάχνουν για παράλληλο επαγγελματικό προσανατολισμό γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Σε μια περίπτωση έκλεψαν ξεμονταριστή ελαστικών, ενώ σε άλλη βούτηξαν όλη τη μπιζουτιέρα με τα χρυσαφικά.

Στην Ανδραβίδα οι κλέφτες έσπασαν τη γυάλινη πόρτα αποθήκης και πήραν τον ξεμονταριστή ελαστικών που όσο να ‘ναι τα έχει τα λεφτάκια του… δηλαδή 7.000 ευρώ. Και τώρα οι κλέφτες αλλάζουν και μπαλώνουν λάστιχα.

Στον Κακόβατο η μπιζουτιέρα έκανε «φτερά». Οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρo της κρεβατοκάμαρας και... καρφί για τη μπιζουτιέρα. Η οποία παρεμπιπτόντως ήταν και γεμάτη με χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. Ήταν η κακιά η ώρα που η ιδιοκτήτρια είχε βγει για λίγο έξω.

Στην Αλφειούσα η αποθήκη ήταν γεμάτη με καλούδια για τους κλέφτες. Άρπαξαν δύο αλυσοπρίονα, διάφορα εργαλεία και ένα βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό, καβάλησαν και ένα μηχανάκι που ήταν αραγμένο μέσα και όπου φύγει – φύγει.

Στην Αμαλιάδα οι διαρρήκτες απέδειξαν πως «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Άγνωστο πως, κατάφεραν να μπουν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του, με στόχο το τσαντάκι του, που βρισκόταν σε ντουλαπάκι. Όμως όλα τα τσαντάκια δεν έχουν και λεφτά μέσα. Έτσι έφυγαν με κάτι που περιείχε μόνο έγγραφα του οχήματος. Οπότε τζάμπα κόπος…

πηγή:http://www.iliatora.gr