28/5/11

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ αλλοδαπών στο Φαληράκι.


Στους Αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου καταγγέλθηκε από 32χρονο αλλοδαπό υπήκοο Συρίας κάτοικο Φαληρακίου...

ότι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ κάτοικος Φαληρακίου Ρόδου, 25χρονος Σύρος και 34χρονος ομοεθνής του τελευταίου, του επιτέθηκαν αναίτια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 34χρονος επιχείρησε ανεπιτυχώς να τον τραυματίσει με μαχαίρι .
Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι ο 28χρονος και ο 34χρονος διέμεναν παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν. Ο δεύτερος δράστης δεν συνελήφθη , λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
Χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις για τον ξυλοδαρμό και τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια, όπου πρόκειται να παρουσιασθούν την προσεχή Παρασκευή για να απολογηθούν. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 25χρονου φερόμενου ως δράστη.


Παράνομη παραμονή
Προχθές το απόγευμα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρόδου, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κάτοικος Ρόδου, διότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στην οικία του ανευρέθηκε μία πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού κατοίκου Ρόδου, η οποία είχε δηλωθεί ως απολεσθείσα Η πινακίδα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της .
Επίσης προχθές το απόγευμα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κάτοικος Ρόδου , διότι σε γενόμενο έλεγχο επέδειξε διαβατήριο στο οποίο είχε επικολληθεί άδεια διαμονής που όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστή. Το διαβατήριο και η άδεια διαμονής κατασχέθηκαν .
Σε βάρος των αλλοδαπών κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

nooz.gr