25/6/11

Ο Βούλγαρος βοσκός είχε πιστόλι αερίου στα πρόβατα


Η Βουλγάρα πηγαίνει νερό στα ζώα. Ίσως τα όπλα της να τα κρύβει στον ντροβά

Σοβαρή η σύλληψη που ακολουθεί και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και να διδάσκεται στις αστυνομικές ακαδημίες.  Ντόπιος γιδοβοσκός 65 ετών βρήκε τον μπελά του, για τον Βούλγαρο τσοπάνη που του άρμεγε τα ζώα.

 Στον σταύλο ο 29χρονος έκρυβε ένα πιστόλι με ... αμπούλες. Ειδικότερα, στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής περιήλθαν πληροφορίες, ότι μια αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, μεταφέρει πυροβόλο όπλο από τη Βουλγαρία στη χώρα μας με λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Χάσκοβο – Καβάλα.
Η παραπάνω αλλοδαπή εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής να αποβιβάζεται από λεωφορείο, προερχόμενο από Βουλγαρία και εντός της τσάντας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία φυσίγγια αερίου, τα οποία, μετέφερε σε 29 χρονο ομοεθνή της, που εργάζεται σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Μαρώνεια-Ροδόπης.
Ο 29 χρονος αλλοδαπός, εντοπίστηκε στο χώρο εργασίας του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι αερίου, μία γεμιστήρα και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω κυνηγετικό όπλο ανήκει σε 65χρονο ημεδαπό εργοδότη του 29χρονου αλλοδαπού, το οποίο κατείχε παράνομα.