24/6/11

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνε για μπάνιο και φεύγουν ...τραυματίες


Έτοιμοι να ...εκραγούν είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Αμνισού, αφού βλέπουν ότι ενώ κοντεύουμε στα μισά της θερινής περιόδου, η παραλία τους παραμένει ένα...ναρκοπέδιο.





Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Καρτερού και της Αμνισού, αφού βλέπουν ότι ο Ιούνιος τελειώνει, αλλά όχι και τα βάσανά τους. Όπως καταγγέλλουν στο CRETEPLUS δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε στην παραλία, καθώς αυτή είναι γεμάτη με σκουπίδια, αιχμηρά αντικείμενα, ακόμη και γυαλιά, με συνέπεια να κλινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και των μικρών παιδιών τους.
Δεν είναι λίγες οι φορές - όπως τονίζουν - που έχουν φύγει από εκεί με ασθενοφόρο, με προορισμό το νοσοκομείο, αφού έχουν τραυματιστεί την ώρα που περπτάνε στην παραλία. Το δυσάρεστο είναι ότι εν έτει 2011, η αναλγησία και η αδιαφορία εξακολουθούν να... βασιλεύουν. Μάλιστα κάποιοι έχουν μαζί με τα είδη για την παραλία και ένα μιρκό κουτί πρώτων βοηθειών με γάζες, ιώδιο κτλ σε περίπτωση ατυχήματος.
Οι κάτοικοι της Αμνισού ζητούν το αυτονόητο:  Να υπάρξει ένας πολύ καθαρισμός της παραλίας και φυσικά αυτό να μη γίνει για μία και μόνη φορά.