24/6/11

Παιδόφιλος το πλουσιόπαιδο των Βορείων προαστείων

Ο Μάνος Σφακιανάκης
"Εγώ και τα παιδιά μου θα τα βιάσω" η δήλωση-σοκ ανήκει στον πλουσιόπαιδο από τα Βόρεια προάστια, που στο ίντερνετ και σε δημόσια θέα-διαλόγους, εξέφραζε αυτές τις φρικιαστικές απόψεις ως παιδόφιλος. Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με Διοικητή τον Μάνο Σφακιανάκη, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση στα Βόρεια προάστια  και συνελήφθη ο 23χρονος για « ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ».Μετά από παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο, που διενεργήθηκε στα πλαίσια της Αστυνομικής Επιχείρησης, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά ημεδαπός, χρήστης του Ίντερνετ, να έχει διακινήσει στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας, με 2χρονα και 4χρονα παιδάκια να βιάζονται και να κακοποιούνται. 
 Από τους αστυνομικούς θεωρείται ο πιο επικύνδινος παιδόφιλος και τώρα προσπαθούν να διερευνήσουν, αν μπορεί να διαπιστωθεί και ο βιασμός κάποιων παιδιών από τον δράστη, γόνο εύπορης οικογένειας. Ο 23χρονος δεν δούλευε αφού γι αυτό είχαν ... φροντίσει οι γονείς του και περνούσε ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή του. 
Κατόπιν των ανωτέρω και ύστερα από προγενέστερη ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε κατ οίκον έρευνα, από την οποία προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας και κατασχέθηκαν : 
  • Ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
  • Δύο (2) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.
  • Ένα (1) memory stick .
τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των ανήλικων που κακοποιούνται και εάν ο εμπλεκόμενος είχε σχέσεις με άλλους χρήστες του Ίντερνετ από την χώρα μας, με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
Ο Μάνος Σφακιανάκης