2/7/11

Πηγαίνουν ψάχνοντας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το Ταχυδρομικό κατάστημα Βαγίων Βοιωτίας.

Ειδικότερα, τρεις από τους τέσσερις δράστες, την ώρα που ολοκληρώνονταν η χρηματαποστολή από την Αγροτική Τράπεζα Βαγίων στο Ταχυδρομείο, πλησίασαν την είσοδο του ταχυδρομείου και με την απειλή όπλων κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Βαγίων, που συνόδευε την χρηματαποστολή.
Στη συνέχεια εισήλθαν στο ταχυδρομικό κατάστημα, αφού προηγουμένως ένας εκ των δραστών με το κοντάκι πολεμικού τυφεκίου Kalasnikof έσπασε την κλειδωμένη είσοδο, και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ. Από τα θραύσματα της εισόδου, τραυματίστηκε ελαφρά ένας υπάλληλος του ταχυδρομείου.
Ακολούθως οι τρεις δράστες επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας προς εντοπισμό των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.