15/7/11

Έβαλαν "κίλερ" για να φοβίσει τον Βασσάρα

Στις 13/3/2011 το Crimes on air αποκάλυψε πως οι αρχές βρήκαν τον δράστη της επίθεσης που δέχτηκε ο αρχιδιαιτητής. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας για την λάσπη του Γεωργίζα  δημοσιογράφου του Star και του Αντ. Φουντή αθλιτικογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Ο Γεωργίζας είναι σύζυγος της Κατερίνας Κατή, που καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Τυχαίο; Ακολουθεί αυτολεξεί το ρεπορτάζ του περασμένου Μαρτίου:


AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Γράφει ο βασίλης χήτος

Η αστυνομία σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Crimes on air έχει καταλήξει στον μεγαλοκακοποιό που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου
πήρε την εντολή και  μαζί με τρείς "μπράβους" της ομάδας του, έστησαν ενέδρα στον αρχιδιαιτητή  Κύρο Βασσάρα και του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια.
 Νωρίτερα στο Ολυμπιακό Στάδιο  ο κ. Βασσάρας ήταν παρατηρητής του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, με διαιτητή της αναμέτρησης τον Κάκο.Έφυγε με ΤΑΧΙ από το ΟΑΚΑ και όταν  κατέβηκε στα Καμίνια, του επιτέθηκαν κρατώντας γκλομπ και φορώντας κράνη. Τον χτύπησαν  και προκάλεσαν ζημιές στο ταξί από το οποίο μόλις είχε κατέβει και μετά αφού ανέβηκαν στις μοτοσυκλέτες τους,  εξαφανίστηκαν. Η ΕΥΠ κατάφερε με τον "σούπερ κοριό"  να εντοπίσει και τα τέσσερα κινητά "σκιές" που ακολουθούσαν τα .. ίχνη του τηλεφώνου του Βασσάρα, από την στιγμή που έφυγε από το ΟΑΚΑ. Οι Αξιωματούχοι της Κατεχάκη όμως επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο κινητό τηλέφωνο, που ήταν σε ανοιχτή γραμμή μ' άλλο κινητό τηλέφωνο, που εξέπεμπε από την κεραία που καλύπτει την περιοχή του Ολυμπιακού σταδίου. Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο "εντολέας" με ... ονοματεπώνυμο, του εκφοβισμού  Βασσάρα, δεν ήταν παράγων του Ολυμπιακού αλλά των πρασίνων. Τα βλέμματα των πρακτόρων όμως τράβηξε ο  "εντολοδόχος" αφού πρόκειται για διαβόητο κακοποιό και ποινικά κολάσιμο, που τα τελευταία χρόνια κινείται στο παρασκήνιο.

 Το ματς έληξε με 2-1 με νικητή τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και φαινομενικά η επίθεση, μετά τη λήξη,  θα μπορούσε να είχε γίνει από Ολυμπιακούς  όταν ο αρχιδιαιτητής αποχώρησε με ΤΑΞΙ. Οι "μπράβοι" παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση το ταξί το οποίο  μετέφερε τον Βασσάρα  στα Καμίνια, όπου είναι το σπίτι της πεθεράς του, για να παραλάβει τον γιό του.Ό
 Είχε προηγηθεί το ντέρμπι
Ο Βασσάρας, μετά το αρχικό σοκ, κατευθύνθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι δεν είχε κάτι το σοβαρό. Στη συνέχεια και παρά το προχωρημένο της ώρας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Το ερώτημα ΤΏΡΑ για τα στελέχη της ΕΥΠ είναι γιατί για έναν απλό ξυλοδαρμό, χρησιμοποιήθηκε σεσημασμένος κακοποιός που έχει την φήμη πως είναι "πληρωμένος δολοφόνος".