6/8/11

Φονικό για 17χρονη μέσα στη λαϊκή

Συνελήφθη στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας  ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 29χρονου  και απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 17χρονης.
Ειδικότερα, σήμερα  το μεσημέρι ο 32χρονος n λόγω προσωπικών διαφορών με τη 17χρονη, μετέβηκε στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, κρατώντας ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, όπου αυτή και ο 29χρονος κουνιάδος της πωλούσαν αγροτικά προϊόντα. Εκεί κατόπιν επεισοδίου, ο συλληφθείς πυροβόλησε τον 29χρονο και έπειτα κατεδίωξε πεζή για μικρή απόσταση την 17χρονη πυροβολώντας και αυτή.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και μέσα σε διάστημα 10 λεπτών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην είσοδο της λαϊκής αγοράς. Παράλληλα σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο σύλληψης βρέθηκε το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο και κατασχέθηκε.
Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου ημεδαπού, ενώ η 17χρονη παρέμεινε σοβαρά τραυματισμένη για νοσηλεία.