12/8/11

Ασυναρτησίες από τον φονιά

Απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 43χρονος - Ένταση από συγγενείς της άτυχης 48χρονης Ελένης Πανταγάκη
"Δε θυμάμαι τίποτα,με τράκαρε αυτοκίνητο" -λέει ο 43χρονος μακελάρης!

Ρεπορτάζ-φωτο: Creta live

"Δε θυμάμαι τίποτα" - επέμενε να λέει ο 43χρονος μακελάρης της λ. Χρυσοστόμου, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις συνθήκες του φρικτού εγκλήματος της Τρίτης.


Ο 43χρονος ναυπηγός στην εξαιρετικά σύντομη απολογία ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη νύχτα κι ότι τον ... τράκαρε αυτοκίνητο!
Ο άνδρας οδηγήθηκε κατόπιν ενώπιον του Εισαγγελέα, που από κοινού θα αποφασίσει την προσωρινή κράτηση ή μη του 43χρονου. Περνώντας μπροστά από συγκεντρωμένους συγγενείς της νεκρής 48χρονης Ελένης Πανταγάκη επικράτησε ένταση, καθώς τον φώναζαν "φονιά".
Αναμένεται η απόφαση για το αν θα εγκλειστεί στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Ένταση & λιποθυμίες στη θέα του μακελάρη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγο μετά τις 10.00 προσήχθη ο 43χρονος μακελάρης, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη Ελένη Πανταγάκη στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της λ. Χρυσοστόμου 66.

Στο Δικαστικό Μέγαρο κατέφθασαν και δύο ξαδέρφες της 48χρονης Ελένης, οι οποίες απαίτησαν να δουν τον 43χρονο, για να τον ρωτήσουν τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του. Οι αστυνομικοί, που είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω από τον άνδρα, δεν επέτρεψαν στις γυναίκες να τον προσεγγίσουν. Επικράτησε ένταση και η μία εκ των δύο γυναικών λιποθύμησε, ενώ ο 43χρονος, μην έχοντας επαφή με την πραγματικότητα, φώναζε "Βοήθεια, βοήθεια με σκοτώνουνε, φέρτε την αστυνομία"...