22/9/11

Με πρέζα στη Ρόδο

Η ηρωίνη των Αλβανών 
Συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 20 και 35 ετών, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εντοπίστηκε τη Τρίτη το βράδυ, ο 22χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Χώρα, να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ λίγο πριν ακινητοποιηθεί πέταξε στο έδαφος τέσσερις (4) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 171,6 γραμμάριων, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που είχε μισθώσει ο 22χρονος στην Πόλη της Ρόδου και χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) πλαστική αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μεικτού βάρους 51,4 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας πρόεκυψε ότι ο 22χρονος και ο 20χρονος χρησιμοποιούσαν για τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών, δυο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 20χρονου και του 35χρονου αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από αρχές του 2007 έως 14-09-2011 έστειλε μέσω εταιρίας μεταφοράς χρημάτων σε ομοεθνείς του διάφορα χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 15.500 ευρώ.
Επίσης στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το συνολικό χρηματικό ποσό των 1845 ευρώ,
  • τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης επικοινωνίας,
  • μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.