22/10/11

Πόκερ από 37χρονη

Ο υπολογιστής που βρέθηκε στο καφενείο της
Στη Δράμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 39, 38 (άνδρες) και 37 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα (καφενείο), συνέλαβαν την 37χρονη ιδιοκτήτρια, διότι είχε  εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία  έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή, με πρόσθετο απαγορευμένο λογισμικό πρόγραμμα (ΠΟΚΕΡ), επιτρέποντας στον 38χρονο, την διενέργεια του παραπάνω παιγνίου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης έναν 39χρονο ημεδαπό, διότι, λειτουργώντας ως «τσιλιαδόρος», ενημέρωνε τους θαμώνες του καταστήματος για την παρουσία των αστυνομικών.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος της 37χρονης και του 38χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της απείθειας, διότι η μεν ιδιοκτήτρια, κλειδώνοντας την είσοδο του καταστήματος, παρεμπόδιζε την είσοδο των αστυνομικών σε αυτό, ο δε 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Κατασχέθηκε ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 20 Ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του απαγορευμένου παιγνίου.