20/10/11

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής

 Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος , μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της. Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και το όνομά του είναι Δημήτρης Κοτζαρίδης. Ήταν άνεργος και είχε δύο κόρες εκ των οποίων μάλιστα η μία προγραμμάτιζε να παντρευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως λένε γείτονες του 53χρονου ήταν ένας γλυκός και ήσυχος άνθρωπος.

Όπως δήλωσε ο γιατρός του Ευαγγελισμού,  Ηλίας Σιώρας ο 53χρονος είναι συνδικαλιστής οικοδόμος από τον Βύρωνα. Όπως τόνισε ο διοικητής, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, έτρεχε για να γλιτώσει από τον πετροπόλεμο και τα χημικά με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.