25/11/11

Το βίντεο της ληστείας με τους "Ροζ Πάνθηρες"






Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη, καθώς λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη ληστεία.

Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση, πρόκειται για 4 αλλοδαπούς, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει μεγάλο αριθμό διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία και καταστήματα. Μάλιστα ενδεικτικό της σοβαρής υπόθεσης είναι και η αναφορά της αστυνομίας πως θα γίνουν νεότερες ανακοίνωσης μιας και οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για την περιβόητη οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που έχουν σαρώσει ολόκληρη την Ευρώπη με ληστείες σε κοσμηματοπωλεία καικ κατάστήματα και λεία εκατομμυρίων ευρώ. Οι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» έχουν χτυπήσει μεγάλα κοσμηματοπωλεία, αλλά και μεγαλοεμπόρους διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων σε Παρίσι, Λονδίνο και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη με ένα κλεμμένο βανάκι.