15/11/11

Ποιος θέλει να απαγάγει τον Αλ. Αγγλούπα?

Τι φοβάται ο επιχειρηματίας και κυκλοφορεί με  45αρια!
Όχι   ένα αλλά δυο 45αρια έχει στην κατοχή του νόμιμα ο επιχειρηματίας που φοβάται την απαγωγή




Γράφει ο βασίλης  χήτος
 [Real news] 



Ο  Αλέξης  Αγγλούπας, έχει ακατανίκητο πάθος  για την εκρηκτική Όλγα Φαρμάκη. Ένας έρωτας όμως που κινδύνευσε να γίνει μοιραίος,  από την εμμονή του νεόπλουτου επιχειρηματία, πως  αποτελεί «στόχο απαγωγής» σε σημείο τέτοιο που πολλές φορές να οπλοφορεί,Ferrari και το θηριώδη Range Rover. To βαρύ όχημα  όμως αποδείχτηκε σωτήριο από την κίνηση του 33χρονου bon viveur  που αποφάσισε γρήγορα να μην περιμένει το ΕΚΑΒ αλλά να μεταφέρει αμέσως την αδελφή της Όλγας στο ΝΙΜΙΤΣ και σπάζοντας τις μπάρες από τη στιγμή που  ο νυχτοφύλακας του απαγόρευσε να εισέλθει με το τζιπ στα έκτακτα περιστατικά. Η Real life σας αποκαλύπτει πως ο γόνος της οικογένειας που διαθέτει την κερδοφόρα εταιρεία ρούχων Angloupas Group, το ξημέρωμα της πρόπερασμένης Παρασκευής, με το επεισόδιο-θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο, πυροβόλησε κατά λάθος την  Γωγώ Φαρμάκη, αλλά με το δυνατότερο ατομικό  όπλο, όλων των εποχών, το  45αρι πιστόλι. Μάλιστα το τραύμα δεν ήταν διαμπερές, η χοντρή βολίδα βρήκε την 26χρονη στη βουβωνική χώρα, με τρώση στη μηριαία αρτηρία και στη συνέχεια σφηνώθηκε στα οστά της λεκάνης. «Η πίεση  -μας αναφέρει χειρούργος του νοσοκομείου- είχε πέσει στο 3’. Κάλλιστα δηλαδή η κοπέλα θα μπορούσε να είχε καταλήξει μόνο και μόνο από αιμορραγικό σοκ. Το ότι ζει είναι ένα θαύμα …». Η Real life έχει στη διάθεσή της έγγραφα της Κρατικής Ασφάλειας που φανερώνουν ότι το ματωμένο 45αρι του επιχειρηματία  είναι  τύπου Defender,  όπλο σε νεότερη έκδοση πιο ευέλικτο σε όγκο αλλά το ίδιο … θανατηφόρο. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό στην οδό Ναυπλίου μας περιγράφει στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που επόπτευε την έρευνα. « Ο 33χρονος –μας λέει ο αξιωματικός- έφθασε ξημερώματα στο διαμέρισμα του Π. Φαλήρου, αναζητώντας την φίλη του Όλγα. Το οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου είναι δίπατο. Η Όλγα Φαρμάκη παρέμεινε στην κουζίνα για μια στιγμή, όταν ο επιχειρηματίας από την εσωτερική σκάλα, ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου ήταν ξαπλωμένη η αδελφή της, καθώς  η ώρα ήταν περασμένη. Και οι δυο αδελφές κοιμόταν στο μοναδικό μεγάλο  κρεβάτι. Ο 33χρονος αφού έβγαλε το μπουφάν του, πήγε να αφήσει το όπλο του στο τραπεζάκι που υπάρχει. Το 45αρι όμως το είχε περασμένο μπροστά στη ζώνη του, χωρίς τσαντάκι και όπως το έπιασε για να το τραβήξει, το δάκτυλό του ακούμπησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήση και ούτε στα τρία μέτρα, να χτυπήσει την 26χρονη που ήταν ήδη ξαπλωμένη. Εμάς μας μίλησαν καθαρά για ατύχημα, τις μαρτυρίες των γειτόνων, ότι όταν κατέφθασε ο 33χρονος  προηγήθηκε φασαρία έξω από το διαμέρισμα, το ζευγάρι της απέδωσε σε … παρεξήγηση, αφού αυτό αφορούσε την ένταση που επικράτησε αφού όμως πυροβολήθηκε το κορίτσι».

 έχοντας πάνω του  ακόμη και τα δυο πιστόλια που διαθέτει νόμιμα.
Η σχέση του βέβαια με τα όπλα σε επίπεδο εξάσκησης δεν συμβαδίζει με την εξάρτηση και ασφάλεια που νιώθει, όταν κυκλοφορεί σε στέκια της παραλιακής ή οδηγεί την αγαπημένη του
 Στην αυτοψία του χώρου πάντως η αστυνομία βρήκε το 45αρι πεταμένο στο πάτωμα ενώ στο ξύλο του κρεβατιού, υπήρχε ο μοναδικός κάλυκας. Για τις αστυνομικές  αρχές το επεισόδιο θεωρείται «λήξαν» από την στιγμή που και η Όλγα Φαρμάκη δεν εκδήλωσε την πρόθεση να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, έστω και για το λάθος. Το επεισόδιο αυτό πάντως ήρθε να ενδυναμώσει και όχι να αποξενώσει το ζευγάρι, η σχέση του οποίου από την άνοιξη του 2007, οπότε και γνωρίστηκαν έχει περάσει διάφορες διακυμάνσεις. Ο Αλέξης Αγγλούπας πάντως τις πρώτες κρίσιμες ώρες που η ζωή της Γωγώς κρεμόταν σε μια κλωστή, το ξεκαθάρισε στον πατέρα του όταν πήγε να τον δει στην αστυνομία του Παλαιού Φαλήρου: «Πατέρα να το ξέρεις –του είπε- αν το κορίτσι χαθεί εγώ θα αυτοκτονήσω, κάνε ότι μπορείς για να τη σώσεις Τρέξε στους γιατρούς …».