3/12/11

ΣΔΟΕ κερνάει Ασφάλεια Αττικής πίνει ..!

Ο κ. Γαβαλάς που συνελήφθη τα ξημερώματα
"Αντιδεολογική" η ενέργεια του διοικητή Ασφαλείας κ. Δικόπουλου Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση για δικογραφία που σχηματίζει το ΣΔΟΕ Αττικής
Πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία βλέπουμε για δικογραφία που σχηματίζει υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, να  εκδίδει ανακοίνωση  η αστυνομία που συνέδραμε της σύλληψης. Αυτό ασφαλώς και δεν συμβαίνει ούτε και  μεταξύ  των διάφορων υπηρεσιών ακόμη και της ίδιας της Ασφάλειας Αττικής. Στο ΣΔΟΕ Αττικής βέβαια και πιο συγκεκριμένα στο ήδη αναβαθμισμένο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων, τα στελέχη του, έχουν μεγάλη καρδιά και δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους  μικροπρέπειες. Όμως στο υπουργείο Οικονομικών είναι διάχυτη η δυσαρέσκεια από την ενέργεια της Ασφάλειας Αττικής να βγάλει στη 1.55 το μεσημέρι ανακοίνωση για την σύλληψη του μόδιστρου Λάκη Γαβαλά.
Τουλάχιστον ως «αντιδεολογική» κρίνεται η ενέργεια του υποστράτηγου κύριου Δικόπουλου που πήγε να πάρει τη «δόξα» από την … επικοινωνιακή σύλληψη.  
 Για να δείτε πάντως πόσο υπεράνω είναι στο ΣΔΟΕ Αττικής, που ακόμη και όταν έπιασαν  τον Γιαννίκο του ALTER ούτε και τότε ένιωσαν την ανάγκη να βγάλουν ανακοίνωση.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

"Συνελήφθη σήμερα  νωρίς το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με στελέχη του ΣΔΟΕ, ένας 59χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Τα χρέη που τον βαρύνουν ανέρχονται στο ποσό του 1.480.000 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει, μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο»
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".