5/1/12

Νίπτουν τας χείρας τους



Το Ανθρωποκτονιών και το Ληστειών

Τώρα που ήρθαν τα δύσκολα θυμήθηκαν τα κατά τόπους ξεχασμένα Τμήματα Ασφαλείας όπως το Αμπελοκήπων και της Ν. Φιλαδέλφειας. Τώρα θυμήθηκαν για να τους δώσουν και αυτούς το κομμάτι που κανονικά  τους αναλογεί. Τώρα που το Τμήμα Ληστειών και Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής βρήκε τα σκούρα από τις υποθέσεις που χρονίζουν σωρό... Αλλά θα μας πείτε εδώ από την "κασούρα" έριξε τα μούτρα του κοτζάμ Ανθρωποκτονιών και μοιράζει υποθέσεις με φόνους σε όποιο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δικαίως του ανήκει η περιοχή και μετράει μείον έναν μακαρίτη...
Συνελήφθησαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, διότι λίγο πριν είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Οι ανωτέρω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις οικιών κατά τον χρόνο απουσίας των ενοίκων και όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αμπελοκήπων,
κατά το τελευταίο δεκαήμερο διέπραξαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων έξι (6) διαρρήξεις διαμερισμάτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Επίσης πιάστηκαν  στη Ν. Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, πέντε (5) αλλοδαποί (-4- υπήκοοι Αλβανίας και -1- Παλαιστίνιος) διότι λίγο πριν είχαν διαρρήξει ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας και μία βιοτεχνία στη Ν.Φιλαδέλφεια.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια καθώς και σκούφοι, γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ν. Φιλαδέλφειας.