10/2/12

"Σταύρωσαν" Αρχιφύλακα που δεν είχε να πληρώσει τα τέλη

Από το ΣΔΟΕ του Παπαχατζή

Ασφαλώς και ήταν παρανομία αυτό που διέπραξε ο αστυνομικός και πρέπει να υποστεί τις ποινικές κυρώσεις, αλλά "διαθεσιμότητα" επειδή δεν είχε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας πάει πολύ. Σπουδαία υπόθεση βρήκε να ασχοληθεί κοτζάμ ΣΔΟΕ σε περιοχή όπου έδρασε ο διαβόητος Παπαχατζής τους.

                                           Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Σ.Δ.Ο.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της αποφυγής καταβολής τελών κυκλοφορίας και της υποβολής ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης.
Ειδικότερα, χθες  το μεσημέρι, στις Σάπες Ροδόπης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο Αρχιφύλακας, για το οποίο είχε καταθέσει δήλωση ακινησίας, διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Επιπλέον ο Αρχιφύλακας επέδειξε στους υπαλλήλους του Σ.Δ.Ο.Ε. την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, για την οποία είχε δηλώσει απώλεια.
Ο Αρχιφύλακας θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.