15/3/12

Βγάζει μάτι ο πρώην "Αδιάφθορος"

Ούτε Καγκουρό να 'τανε!
Ώς γνωστόν οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ ιδρύθηκαν επί Χρυσοχοΐδη, με πρώτο διοικητή τους τον κύριο Βασίλειο Τσιατούρα. Στην πορεία όμως "στράβωσε" η δουλειά και
δημιουργήθηκαν δυο αντίθετοι πόλοι στην ίδια υπηρεσία, ανάμεσα σε δυο αξιωματικούς που στις αγκάλες τους πήραν ο καθένας τους «δικούς» του.
Τα χρόνια πέρασαν και  οι δυο αυτοί  αξιωματικοί βρέθηκαν ως Τμηματάρχες σε διαφορετικά πόστα της Ασφάλειας Αττικής. Στον έναν μάλιστα απ’ αυτούς του ανατέθηκε να διοικήσει … σύνθετο Τμήμα. Ο αξιωματικός αυτός εξελίχθηκε σ' ότι πιο διεφθαρμένο άτομο πέρασε ποτέ από το πόστο αυτό, αλλά χωρίς να έχει ποινικές κυρώσεις, ενώ τώρα έχει πάρει πόδι από την αστυνομία.
Ο αντίθετος πόλος όμως είναι ακόμη στο αστυνομικό σώμα   και έχει καταστεί τόσο «ανενεργός» που οι κακές γλώσσες λένε ότι οφείλεται στην ανάγκη του να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών του, καθώς κοιτώντας γύρω του συνειδητοποιεί  τις δυσκολίες της ζωής και φαίνεται να έχει υιοθετήσει το δόγμα, «Πολλά λεφτά αλλά από λίγους …».
Το ζητούμενο όμως είναι πως χειρίζεται τόσο σοβαρές υποθέσεις, που ισοδυναμει πλέον με «δημόσιο κίνδυνο».
Ένας εκ των Αντιστρατήγων, επίδοξος για Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει για τον "λεγάμενο" αλλά  αυτός στην τίμια καριέρα του, είναι "χαλαρός" με τους "λεκιασμένους". Γιατί



άραγε;