24/4/12

Οι 17χρονοι κλέφτες ΜΟΤΟ

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοσικλετών, μία (1) κλοπή μοτοποδηλάτου, καθώς και μία κλοπή καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και δύο 17χρονοι ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ως συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε δράστες ενεργώντας από κοινού και έχοντας κάθε φορά διαφορετική σύνθεση ομάδας, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 04-04-2012 έως 21-04-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων μοτοσικλετών και μία (1) κλοπή μοτοποδηλάτου.

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες της 20-04-2012 εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε κατάστημα (καφενείο) στο Λεοντάρι Καρδίτσας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Συνολικά, βρέθηκαν εννέα (9) κλαπέντα δίκυκλα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.