6/4/12

Έδειραν με "ψυχραιμία"

Η κτηνωδία των ΜΑΤατζήδων

Δήλωση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχετικά με τον τραυματισμό του Προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριου Λώλου
"Εκφράζω την ανθρώπινη συμπαράστασή μου στον Πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, κ. Μάριο Λώλο. Εύχομαι να είναι υγιής και να επανέλθει γρήγορα στη δουλειά του και στην οικογένειά του.
Καταδικάζω κάθε περιστατικό αυθαίρετης βίας, από όπου και αν προέρχεται. Οι συνθήκες τραυματισμού του κ. Λώλου διερευνώνται μέσα από κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, για την οποία ζητήθηκε η παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ούτως ώστε, να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για το αδιάβλητό της.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη και υπηρεσιακή έρευνα, ούτως ώστε άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια και να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό αυτό.
Κάνω έκκληση προς όλους για ψυχραιμία. Βιώνουμε σαν κοινωνία μία δύσκολη και επώδυνη περίοδο. Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, και βεβαίως το να διατηρήσουμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τις ελευθερίες που κερδίσαμε με αγώνες".