25/5/12

Πάρκινγκ με 373 πλαστές αποδείξεις



Έλεγχο σε υποκατάστημα εταιρείας στάθμευσης αυτοκινήτων στον Πειραιά πραγματοποίησαν  αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος της εταιρείας, για φορολογικές παραβάσεις, ενώ αναζητείται η διαχειρίστριά της.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε η έκδοση τριακοσίων εβδομήντα τριών (373) πλαστών αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, ως προς τα στοιχεία του εκδότη (Α.Φ.Μ), συνολικής αξίας 1.865 ευρώ, η μη καταχώρηση δεκαέξι (16) οχημάτων, τα οποία βρίσκονταν εντός του χώρου στάθμευσης, στο πρόσθετο Βιβλίο Στάθμευσης Αυτοκινήτων και η ανακριβής απόδοση φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο (26-05-2012) το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να διαθέτουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της Οικονομίας.