7/6/12

Άλλα 10 σπίτια

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, χθες (6-6-2012) το βράδυ διενεργήθηκαν έλεγχοι σε δέκα (10) οίκους ανοχής και σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οκτώ (8) οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

Από τους οίκους ανοχής συνελήφθησαν συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα, εκ των οποίων δέκα (10) αλλοδαπές και τρείς (3) ημεδαπές γυναίκες καθώς και δύο (2) αλλοδαποί και δύο (2) ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας δεκαοκτώ (18) εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων έξι (6) ημεδαπές και δώδεκα (12) αλλοδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Οι ανωτέρω γυναίκες είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.