28/6/12

150 δενδρύλλια στην Αγιά


Κατασχέθηκαν συνολικά 150 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,2μ.
Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (27-06-2012) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Αγιάς Λάρισας.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένων ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε ημιορεινή περιοχή της Αγιάς Λάρισας εντοπίστηκαν δύο (2) διαδοχικές φυτείες σε κοντινή απόσταση με εκατόν πενήντα (150) συνολικά καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,20μ.

Ο χώρος των φυτειών άμεσα τέθηκε υπό συνεχή επιτήρηση και απογευματινές ώρες χθες (27-06-2012), ο συλληφθείς ημεδαπός κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς κατά το χρόνο που εισήλθε εντός των φυτειών κι ασχολούνταν με την καλλιέργεια (πότισμα δενδρυλλίων κάνναβης).
Κατασχέθηκαν συνολικά 150 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,2μ έως 1,2μ περίπου, σύνεργα ποτίσματος, ένα (1) κινητό τηλέφωνο καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε ο 43χρονος για μετάβαση στο χώρο των φυτειών.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.