6/6/12

Έκαναν το πλυντήριο χρηματοκιβώτιο

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Τα χιλιάδες ευρώ απλωμένα
Οι δεσμίδες στο πλυντήριο
Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η κλοπή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ και κοσμημάτων μεγάλης αξίας από σπίτι στη Βούλα.
Συνελήφθησαν 3 άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα που δούλευε ως εσωτερική οικιακή βοηθός στο σπίτι.
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί συνολικά 576.500 ευρώ, που ήταν κρυμμένα σε ειδική κρύπτη πλυντηρίου σε εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων και στο σπίτι που έμεναν στον Κολωνό
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η κλοπή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ και κοσμημάτων μεγάλης αξίας από σπίτι στη Βούλα.
Συνελήφθησαν συνολικά 3 αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, εκ των οποίων μία 33χρονη, η οποία είχε προσληφθεί στο σπίτι ως εσωτερική οικιακή βοηθός.

Όπως προέκυψε, οι δύο (2) αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 47 και 34 ετών, με τη βοήθεια της 33χρονης οικιακής βοηθού, την 2-5-2012 αφαίρεσαν από σπίτι στη Βούλα το χρηματικό ποσό των 1.000.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας πάνω από 200.000 ευρώ, τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε κρύπτη στο πατάρι του σπιτιού.
Μετά από συστηματική έρευνα και ψηφιακή διαδικτυακή ανάλυση, που πραγματοποίησαν στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε η 33χρονη, εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη και η οικία στην οποία διέμεναν στον Κολωνό Αττικής και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 37.400 ευρώ.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, σε εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων στην Αθήνα, που εργαζόταν ο 47χρονος, βρέθηκε σε ειδική κρύπτη πλυντηρίου το χρηματικό ποσό των 539.100 ευρώ.
Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και συνελήφθησαν μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών.