7/6/12

Έκλεψαν γυναίκα ταχυδρόμο

Σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών ένοπλης ληστείας σε καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας
Οι δράστες λήστεψαν ταχυδρομική διανομέα που βρισκόταν στο καφενείο για τη διανομή συντάξεων
Κατά τη διάρκεια της ληστείας, τραυματίστηκε από το όπλο των δραστών ένας 67χρονος θαμώνας του καφενείου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από 41χρονη ταχυδρομική διανομέα και τραυμάτισαν 67χρονο θαμώνα σε κεντρικό καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 11:30 σήμερα το πρωί, οι δύο δράστες εισήλθαν στο καφενείο, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ο ένας από αυτούς πολεμικό τυφέκιο τύπου kalashnikov, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Τη στιγμή εκείνη η ταχυδρομική διανομέας έδινε τα ποσά των συντάξεων σε συνταξιούχους της περιοχής.
Από τον πυροβολισμό στην οροφή του καφενείου εξοστρακίστηκε η βολίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό 67χρονος ημεδαπός θαμώνας του καταστήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου νοσηλεύεται.
Οι δύο δράστες, με την απειλή του όπλου και άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από τη 41χρονη, χρηματικό ποσό που ανέρχεται σε 10.000 ευρώ περίπου, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.