8/6/12

Υπό επιτήρηση η Κατεχάκη;

Οι εποχές όπου η αριστερά δεν είχε λόγο στην Κατεχάκη πέρασαν, γι αυτό και περίσσεψαν  τα χαμόγελα του κ. Παπαγιαννόπουλου. Εξάλλου μετά τις εκλογές έρχονται οι κρίσεις ..!
Από τη συνάντηση του περασμένου Μαΐου με την ΔΗΜ.ΑΡ
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε χθες  με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το Βουλευτή Α’ Πειραιώς Θεόδωρο Δρίτσα.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέστησαν και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης και του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης Κώστας Μπίκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα του υπουργείου.
Το  Σάββατο 26 Μαΐου, το ίδιο είχε συμβεί με αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ., αποτελούμενη από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και το βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Τσούκαλη.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέστη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε για την κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και ειδικότερα παρουσίασε το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα.
Παράλληλα, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο σχεδιασμό της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση περιστατικών ανάλογων με αυτά που συνέβησαν, τις τελευταίες μέρες, στην Πάτρα.