23/6/12

Σκότωσε τη Σέρβα του


Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 37χρονη αλλοδαπής, υπηκόου Σερβίας, με την οποία συζούσε.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε ψησταριά στη Πάτρα, την οποία διατηρούσαν από κοινού, ο θύτης και το θύμα, ο 43χρονος πήρε από την κουζίνα του καταστήματος ένα μαχαίρι κοπής κρεάτων, με μήκος λάμας 21 εκατοστών και για προσωπικής - οικογενειακής φύσεως διαφορές, έπληξε την 37χρονη σε όλο της σώμα, εξήντα τέσσερις συνολικά φορές.
Η παθούσα διακομίστηκε άμεσα με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε κατέληξε.

Ο 43χρονος, οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά το περιστατικό, εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο τόπο του εγκλήματος και συνεληφθη. Έπειτα μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ το μαχαίρι κατασχέθηκε.