29/6/12

Kαρέ καρέ το θρίλερ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Απο: Makeleio.gr

kifisia11
Αυτό που συνέβη χθες το μεσημέρι και τελείωσε με αίσια έκβαση χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Πολιτείας, χάρη στην ψυχραιμία αστυνομίας και κατοίκων, συναντάται μόνον σε σκληρές αστυνομικές ταινίες. Δύο οπλισμένοι Αλβανοί κακοποιοί, σαν λυσσασμένα ορκς θανάτου, εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη(ακριβώς απέναντι από τη φρουρούμενη οικία του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου)στο ρέμα του Κοκιναρά, σήκωσαν ότι υπήρχε στο σπίτι και βγήκαν από την πόρτα σαν κύριοι. Όταν όμως παγιδεύτηκαν από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί, άρχισαν να πυροβολούν μέσα στην οικία του προπονητή με κίνδυνο να σκοτώσουν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Στη συνέχεια πυροβόλησαν τραυματίζοντας έναν Αμεσοδρασίτη, άρπαξαν ως όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη και χάθηκαν στο ρέμα αφήνοντας την ανθρώπινη «ασπίδα». Συνελήφθησαν και οι δύο χθες το απόγευμα, μέσα σε συστοιχία πολυτελών κατοικιών που είχαν καταφύγει σαν αγρίμια επί του οικοδομικού τετραγώνου που απαρτίζεται από τις οδούς Αρεταίου, Ιθάκης, Θεοτοκοπούλου και Χειμάρας, δίπλα από το μαυσωλείο της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία.
kifisia13
Το δελτίο τύπου που εξέδοσε η ΓΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης δύο (2) αλλοδαποί δράστες ένοπλης ληστείας σε σπίτι στην Κηφισιά.
Ο ένας από τους δράστες για να αποφύγει τη σύλληψη τους πυροβόλησε δυο φορές κατά των αστυνομικών.
kifisia12

Συνελήφθησαν σήμερα (28-6-2012) το απόγευμα στην Κηφισιά κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) αλλοδαποί δράστες ένοπλης ληστείας σε σπίτι στη Κηφισιά.
Ειδικότερα, το μεσημέρι, οι δύο δράστες εισήλθαν σε σπίτι στην Κηφισιά με σκοπό την ληστεία, έχοντας όπλο και μαχαίρι με τα οποία απείλησαν 74χρονο ένοικο ημεδαπό.
kifisia19

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν και στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς και προκειμένου να διαφύγουν χρησιμοποίησαν για σύντομο χρονικό διάστημα ως «προκάλυμμα» τον 74χρονο ημεδαπό, τον οποίο άφησαν σε κοντινό σημείο.
Επιπλέον για να αποφύγουν την σύλληψη πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και τραυμάτισαν έναν από τους δράστες.
kifisia15
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις σε δύο (2) περιμετρικές ζώνες ασφάλειας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της ΕΚΑΜ, της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής. Συνέδραμαν επίσης αστυνομικό ελικόπτερο και ομάδα αστυνομικών σκύλων.